2777
2789
عنوان

بچه طلاق

170 بازدید | 23 پست

بنظرتون بچه طلاق چقدر ضربه میخوره و..؟میتونید کلا از حس و حال بچه های طلاق بگید برام؟

کسیو میشناسم که ۲۰سالشه با پدرش زندگی میکنه و بچه طلاقه خواستم بدونم چطوره اوضاع

چون شنیدم بعضیا خیلی عشق و حال میکنن

′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′

به نظرم بستگی داره ی سری هستن نمیزارن بچه کمبود پدر مادر احساس کنه اصلا تازه بیشتر هم رفت آمد میکنن پدر مادر نتونستن باهم باشن بچه که گناهی نداره اگه همینجوری باشه دیگه این اسم روی بچه نمیاد این اسم رو هم نگو دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا آسیبهای روحی زیادی دارن و طرف مقابلشون خییییلی باید ملاحظه گری بکنه و هواشونو داشته باشه. و دیدم که ناسازگاری بیشتری هم نسبت به سایر هم سن و سالاشون دارن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

معمولا آسیبهای روحی زیادی دارن و طرف مقابلشون خییییلی باید ملاحظه گری بکنه و هواشونو داشته باشه. و د ...

من که نمیدونم پیش مامانش میرفته یا نه ولی اینکه بدون محبت مادر بزرگ شده باشه بنظرم سختشه مخصوصا پسرا که معمولا خیلی مامانین

مراقب بچه های طلاق باید خیلی بودددد اصلا نباید بهشون نشون بدی که دلتون براش میسوزه و فکر نکنه که به خاطر ترحم داشتن کسی بهش اهمیت میده. همچنین ادمای وابسته ای هستن و دوست دارن ادمای که دوستشون دارن همیشه پیششون باشه. این تجربه من از دوستایی که داشتم. یکیشون همیشه دوست داشت من خونشون و پیشش باشم 24 ساعته باهاش حرف بزنم. چون یه کمبودی دارن دوست دارن اون خلا رو همیشه پر کنن پس دوست دارن کسی که باهاشون وارد رابطه میشه خیلی با ملاحضه باشه. این چیزایی که من ازشون فهمیدم

من که نمیدونم پیش مامانش میرفته یا نه ولی اینکه بدون محبت مادر بزرگ شده باشه بنظرم سختشه مخصوصا پسرا ...

اینو بدون فرزندان طلاق اگه تراپی درست و حسابی نرن، اصلا روحیات جالبی ندارن.

نمیخوام جسارت کنما، اما حتما باید تراپی برن.

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

پس چی

یه فردی پدر و مادرش از هم جدا شدن و من این تاپیکو زم تا بفهمم ضربه روحی دیده یا نه بخاطر طلاق

اینو بدون فرزندان طلاق اگه تراپی درست و حسابی نرن، اصلا روحیات جالبی ندارن. نمیخوام جسارت کنما، اما ...

در مورد این فردی که صحبت میکنمم وضعیت روحیش اصلا اوکی نیست فقط ظاهرش خوبه و بروز نمیده

سیگار پشت سیگار و...

مراقب بچه های طلاق باید خیلی بودددد اصلا نباید بهشون نشون بدی که دلتون براش میسوزه و فکر نکنه که به ...

من کلا خیلی دلسوزم و بیش از حد به همه محبت میکنم😂

در مورد این فردی که صحبت میکنمم وضعیت روحیش اصلا اوکی نیست فقط ظاهرش خوبه و بروز نمیده سیگار پشت سیگ ...

حتما باید بره تراپی اونم از نوع حرفه ایش

وگرنه اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد

من کلا خیلی دلسوزم و بیش از حد به همه محبت میکنم😂

عزیزممم. اتغاقا منم با دوستم همین طور بودم یادمه همیشه از کارای مهمم میزدم تا ببینمش احساس تنهایی نکنه اما اخر رابطمون تموم شد چون دیگه انقدر از روابط عاشقی اذیت شده بود که به عوضی ترین پسرا پا میداد و همیشه فقط دلش میخواست یکی تو زندگیش باشه و سریع رابطه عوض میکرد ذره ذره اب شدنش سیگاری شدنش خودکشی های ناموفقش اینا رو ئیئم نتونستم با این کاراش بسازم خیلی براش دلسوزی کردم نصیحتش کردم اما جواب نداد