mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 94 عنوان دوفاستون 70 بازدید | 8 پست بچه ها یه سوال من برا تنظیم پریود قرص دوفاستون میخورم. میگن حتی برای درمان ناباروری هم میشه استفاده کرد.ینی ماهایی که تنبلی دختران داریم. دیر بچه دار میشیم؟من تخمدان پلی کستیک دارم اما کیست هامتو ریز و میکروسکوپیه 1404/11/04 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10466 منم مشکل شما رو داشتم با کمک قرص باردار شدم تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 94 منم مشکل شما رو داشتم با کمک قرص باردار شدم عزیزم شما هم تخمدان پلی کیستیک داستین؟ چقدر طول کشید درمانتون؟
مرمزی عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 646 بله معمولا چون پریودیتون نامظم هست باعث میشه توی بارداری اختلال به وجود بیاره و دیرتر صورت بگیره ولی با مصرف دارو ها این مشکل ها از بین میره . 🤍🕊️
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 94 بله معمولا چون پریودیتون نامظم هست باعث میشه توی بارداری اختلال به وجود بیاره و دیرتر صورت بگیره ولی ... وای خیلی ناراحت شدم من در شرف ازدواجم و الان مجردم . اما خب ینی واقعا من دیر بچه دار میشم؟🥲😔
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10466 عزیزم شما هم تخمدان پلی کیستیک داستین؟ چقدر طول کشید درمانتون؟ آره گلمدارم هنوز ولی خب یه بسته قرص کلومفین داد دکتر خوردم همون باردار شدم منم مثل شما کیست ریزدکتر گفت چون تنبلي دارین تخمک ها بالغ نمیشن و تو همون سایز کوچک تبدیل به کیست میشن این قرص کمک میکنه که تخمک به سایز نرمال برسه . تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
مرمزی عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 646 وای خیلی ناراحت شدم من در شرف ازدواجم و الان مجردم . اما خب ینی واقعا من دیر بچه دار میشم؟🥲😔 عزیزم این همه دارو هست این همه علم پیشرفت کرده . چرا ناراحت بشی . 🤍🕊️
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 94 آره گلمدارم هنوز ولی خب یه بسته قرص کلومفین داد دکتر خوردم همون باردار شدم منم مثل شما کیست ریزد ... اهانیز مرسی عزیزم
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 94 عزیزم این همه دارو هست این همه علم پیشرفت کرده . چرا ناراحت بشی . هزینه درمان خیلی بالا هست .حالا قرص چیزی نیستولی اگر نیاز به ای وی اف و.... باشه خب یه ای وی اف معمولی خودش خداتومنه😪