2777
2789
تبریک،چندروز عقب زدی

مرسی عزیزم من سیکلام بین ۳۱ تا ۳۳ روزه هستش الان ۳۹ سیکلمه حدودا ۱ هفته میشه

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم من سیکلام بین ۳۱ تا ۳۳ روزه هستش الان ۳۹ سیکلمه حدودا ۱ هفته میشه

قبلش بی بی چکت منفی میشد؟من امروز سیکلم‌بود بی بی زدم منفی بود پس امیدوار باشم؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
قبلش بی بی چکت منفی میشد؟من امروز سیکلم‌بود بی بی زدم منفی بود پس امیدوار باشم؟

قبلشم زدم بی بی چکم هاله کمتر از این داشت.اره عزیزم علایم داری؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
البته کمر درد دارم مثله پریودی امروز دو سه بار گرفت ول کرد،شما کمردرد یا علائم‌پریودی داشتی؟

کمر درد من قبلا حتی وقت پری نداشتم ولی این ماه از قبل موعودم کمر درد گرفتم علایم پریودی ندارم متفاوت تر شده سمت چپ تیر میکشه سفت شده پهلو درد دارم نفخ بعده تخمک گذاریم خیلی سرگیجه تهوع داشتم 

من ماه قبل خیلی علائم داشتم ولی نبودم واسه همین زیاد به علائم توجه نمیکنم ولی این ماه یکبار که رفتم گوشی شوهرمو بهش بدم خم که شدم سرم گیج رفت و ی روز دردی مثله لانه گزینیداشتم ولی بدون خونریزی حالت تهوعم میادو میره ولی امروز که روز پریمه احتمالا، منفی شد بی بی چک

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
وای امیدوارم کردی عزیزم.علایم چی داشی؟

خستگیه شدید انگار ازم کلی کار کشیده بودن همش میخوابیدم بعد زیاد نفخ میکردم بعد احساساتم کلا زیرو رو شده بود مثلا یهو مینشستم مثل ابر بهار گریه میکردم هر کی میگف چی شده میگفتم نمیدونم خعلی به هم ریخته بودم اواخر هی حالتای پریود شدن بهم دست میداد میگفتم فردا دیگه حتما پریود میشم ولی نمیشدم 

بی بی چکام اینجوری هاله مینداخت ب مامانم نشون میدادم میگفتم مامان ببین توروخدا یه هاله انداخته میبینی توام؟؟؟اونم هی چپ چپ نگام میکرد میگف ول کن دیگه مثبت نیس انقد خودتو درگیر نکن انقد خودتو عذاب نده یکم بیخیال شو بعد همش حس میکردم همه جا بو هندونه میده .دوس داشتم هی میگفتم بو هندونه میاد همه مسخره ام میکردن😆😂 

خستگیه شدید انگار ازم کلی کار کشیده بودن همش میخوابیدم بعد زیاد نفخ میکردم بعد احساساتم کلا زیرو رو ...

وااای دقیقااااااا اینطوری ام بخدا یکم پیش نشستم به اینکه چرا خواهر ندارم گریه کردم مگه بند میومد یا الکی ب ی چیز بیخود گریه میکنم  تو ماشین میرقصیدما یهو الکی دعوا کردم با شوهرم کلی گریه کردم همش دلم بستنی میخاد هی صحنه ی خوردن بستنی طعمشو سردیشو حس میکنم کمر دردمم زیاده سمت چپمم تیر میکشه عین ضربان قلب میزنه ببخشید نیرم دسشویی هم تو واژن کشیده میشه نفخم ک زیاد دارم خیلی هم بیحالمو خسته