2777
2789
عنوان

پسر زایی

6444 بازدید | 37 پست

سلام خانوما .میشه بیاید راهنمایی کنید و از تجربه خودتون‌‌ بگید ؟.بچه اولم دختر خداروشکر اما خانواده شوهرم و صد البته پدرم واقعا عشق پسر هستن جوری که سه ما پیش در بارداری دومم انقدر استرس داشتم که در یازده هفتگی بچه مرد داخل شکمم.

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

اول خواست خدا بعد به اسپرم  همسرت زمان دقیق تخمک گذاری و قلیایی بودن محیط رحمت وابسته ست 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم پسر چه گلی میزنه ب سره خانواده که انقد مردم له له میزنن براش

منم نمیدونم ....

قدیم که کشاورزی و دامداری داشتن خوب بوده اما الان چی ؟!

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزيزم بنظرم اگه انقدر برات مهمه برو پيش ي دكتر خوب تحت نظر اون باش  بهتر ازاينه كه خودت اقدام& ...

خب واقعا تاثیر داره ینی صدر صد یا ....

خخخخخ

خانواده ما و خانواده شوهرم دختر دوستن 

من یه داداش دارم ...بابا همیشه به خنده میگه کاش علی هم دختر بود پسر دزده خخخخخ

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
وا.ببخشید اینقدر استرس داشتین که بچه مرد اگه خدا بخواد بهت پسر میده اگه هم پسر نشد فدای یه تارمو دخ ...

باید جای یه نفر باشی یا داخل زندگیش باشی که بفهمی چی می کشه ‌.باور کن جوری با وقاحت می گفتن بازم دختره دیگه .و اینکه دختر بود برم بیمارستان معمولی و از این چرت و پرتا

دوران جاهلیت مدرن همینه دیگه .

قلیایی یعنی چی؟

قلیایی دیگه پ هاش بالاتر از هفت 

همون با جوش شیرین که قبل از اقدام استفاده میکنن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
دوران جاهلیت مدرن همینه دیگه .

به خودت استرس نده 

باور اونها اهمیتی نداره بچه باید خیرو برکت داشته باشه خدا میدونه کی دختر یا پسرو بهتر میتونه تربیت کنه که یا با همون جنس بچه هم امتحانش کنه 

توکل به خدا کن تلاشتو بکن ولی استرس نداشته باش 

تجربه خودمه

ازسه ماه قبل هرشب یه استکان عرق کاسنی وقرص ویتامین ای به شوهرت بده خودتم فلفل سیاه نکوبیده بگیر صبح به صبح ناشتا قورت بده چندتاشو وحذف لبنیات وخوردن شوری ونوشابه 

شب تخمکگذاریتو دقیق پیدا کن وشبش کباب ودارچین وعسل بخورین وگردو به شوهرتم حتما قبل اقدام قهوه غلیظ بده انشالله درست میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز