2777
2789
عنوان

پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6444 بازدید | 37 پست

عزيزم با تغذيه و تعيين روز تخمك گذاري ٧٠،٨٠ درصد احتمال جنسيت دلخواه هست

رژيم رو هم تو بايد رعايت كني هم همسرت 

ولي قبل از اينا بهتره همسرت در مراكز ناباروري ازمايش اسپرم بده چون اگه اسپرم ضعيف باشه هر كاري كنه احتمال دخمل بيشتره

دكتر همتي بيمارستان مهر هم با اين روشها انجام ميده

اما اگه ١٠٠٪؜ بخواي بايد اي وي اف كني

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

اونقدر اون قدیمیای فلان فلان شده پسرارو بردن بالا و دخترارو بی ارزش کردن

که الآن باید شاهد بی‌ادبی و بی‌احترامیِ مردم به پسرا باشیم،

چون اکثرا از شدت کینه و نفرت به پسرا توهین میکنن...خدا لعنت کنه کسایی رو که ذهن مردم‌و خراب کردن، اه اعصابم خراب شد به خدا.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم بهتره به علايق هم احترام بذاريم

حالا اگه يكي ميگفت چه كار كنم بچم دختر شه باز از اين حرفها ميزديد؟

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
به نظرم بهتره به علايق هم احترام بذاريم حالا اگه يكي ميگفت چه كار كنم بچم دختر شه باز از اين حرفها ...

ممنون از دقت و فهمت

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
باید جای یه نفر باشی یا داخل زندگیش باشی که بفهمی چی می کشه ‌.باور کن جوری با وقاحت می گفتن بازم دخت ...

وای چقدر بد.امیدوارم خدا یه پسر تپل وخوشکل بهت بده تا از این حرفها نجات پیدا کنی

وای چقدر بد.امیدوارم خدا یه پسر تپل وخوشکل بهت بده تا از این حرفها نجات پیدا کنی

مچکرم خانووم

اره عزیزم خیلی تاثیر داره بعد هر چقدم مهم باشه پسر شما نباید ب خودت انقدراسترس بدی ک  

ممنون .چی بگم ؟مقصر خودمم هستم اونقدر ظعیف نشون دادم که باعث شده بیشتر از کوپنشون حرف بزنن 

مامی مهسا .فریماهی .مونا و بقیه اعضا.مچکرم بابت راهنمایتون .

خیلی دلم شکست وقتی دیدم به یکی که پسر دوست داره میگن مگه پسر چیکار میکنه واستون که برای داشتنش له له میزنید

واقعا دلم شکست

پسرم دنیامه

دار و ندارمه

اگه من مثل آدم رفتار کنم در آینده هم خودش هم خانومش یاد میگیرن درست و بااحترام رفتار کنن...

حالا بگذریم از این حرفا

چون اسپرم y سرعتش بیشتره باید روز تخمک گذاری اقدام داشته باشی که زودتر به تخمک برسه

خودتم باید به ارگاسم برسی که محیط واژن قلیایی شه

همسرتو تقویت کن که سرعت اسپرمش بالا بره

من قبل از اقدام عسل و دارچین‌و قاطی کرده بودم و روزی یکی دوتا قاشق چای خوری به شوهرم میدادم

معجون درست میکردم

آجیل میدادم بخوره که تقویت شه..البته این کارا واسه پسردار شدن نبود

برای اینکه از بابت باردار شدن خیالم راحت شه

بچمم پسره.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
ممنون .چی بگم ؟مقصر خودمم هستم اونقدر ظعیف نشون دادم که باعث شده بیشتر از کوپنشون حرف بزنن 

همون دیگه ما 4  تا دختریم داداش مداریم بعد مادر شوهرم هی قبل از بارداری من میگف ما همه مسر زا هستیم همچین با افتخار من باردار شدم خودمو اماده کرده بودم ک دختر شد بگم ماهم دختر زا هستیم ک خدا رو شکر پسر شد منم تحت نظر دکتر بودم 

خیلی دلم شکست وقتی دیدم به یکی که پسر دوست داره میگن مگه پسر چیکار میکنه واستون که برای داشتنش له له ...

عزیزم دلت همیشه خوش باشه .خب بستگی به تفکر دیگران داره هر کی یه جور ..آره خب منم ناراحت شدم بااخره چه دوست داشته باشیم چه نه آدم باید دختر و پسر رو هر دو داشته باشه ربطی به بد بودن پسر یا دختر نداره ‌.اتفاقا هیچ چیز عوض نشده نه پسرا تو این زمونه بد شدن نه دخترا بلاخره بشر میخواد  پیشرفت کنه .این ذهن ما آدامس که همه چی رو برعکس میبینه. اگر با دید درست به همه چیز نگاه کنیم می فهمیم .خدا سایه همسرت و پسرت رو سال های سال روی سرت نگه داره .ممنونم 

همون دیگه ما 4  تا دختریم داداش مداریم بعد مادر شوهرم هی قبل از بارداری من میگف ما همه مسر زا ه ...

خداروشکر .خدا حفظش کنه

عزیزم دلت همیشه خوش باشه .خب بستگی به تفکر دیگران داره هر کی یه جور ..آره خب منم ناراحت شدم بااخره چ ...

مرسی از دلداریت عزیزم

و ممنون ار دعای خیرت😚

همچنین برای خودت امیدوارم در کنار هم شاد و خوشبخت باشین

ان‌شاءالله یه نی نی سالم و ناز به جمع خانوادتون اضافه شه و شاهد خوشبختی و عاقبت‌بخیریشون باشین😍😘

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز