2777
2789

درد داره

عوارض نه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوضاعمون خیلی بده فرم رو پر کردم خانمه الان زنگ زد که برم برا آزمایش و سنو اولیه اما گفتم پشیمون شدم ...

متاهلی؟ بچه داری؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بله یه بچه دارم و متاهلم

من عوارض رو نمیدونم دیگه قصد ندارید بچه دار شی؟

خیلیا انجام میدن تخمک اهدایی رو

نمیتونی وام بگیری؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

من عوارض رو نمیدونم دیگه قصد ندارید بچه دار شی؟خیلیا انجام میدن تخمک اهدایی رونمیتونم وام بگیری؟

عزیزم همسرم بدهی بالا اورده با چی قسط وام بدم

خودتون که میدونید اوضاع چطور شده

عزیزم همسرم بدهی بالا اورده با چی قسط وام بدم خودتون که میدونید اوضاع چطور شده

خدا بزرگه ایشالله مشکلتون حل میشه توکل کن به خودش

عزیزم همسرم بدهی بالا اورده با چی قسط وام بدم خودتون که میدونید اوضاع چطور شده

سلام عزیزم من دختر عمم خودش ای وی اف کرده

اما تخمکش مناسب نیست بهش گفتن کلی باید بمونه تو نوبت تا تخمک اهدایی براش پیدا بشه به لحاظ روحی حالش خوب نیست ممکنه قیمت رو شما بفرمایید که چقدر هستش و اینکه برای کی امادگی دارید و قصدش رو هنوز دارین یا نه؟