2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 192332 بازدید | 485 پست

سلام گلم ممنونم ک ب اشتراک گذاشتی تجربه ت رو...
 میشه درباره ی شل شدن پوستت یکم راهنمایی کنی؟ چیکار باید بکنم شل نشه؟ ورزش خاصی رو باید بکنم؟
اگه چند وقت اولش ورزش کنم دیگه شل نمیشه پوستم؟

سلام گلم ممنونم ک ب اشتراک گذاشتی تجربه ت رو...  میشه درباره ی شل شدن پوستت یکم راهنمایی کنی؟ چ ...

سلام عزیزم‌.

والا من که نکردم نمیدونم.

ولی یکی اونجا اومده بود، که فقط با گن سفت بستن، پوستش شل نشده بود.

ورزشم فکر کنم برید باشگاه بگید با عمل دارید وزن کم میکنید، بهتون میگن جه ورزشی بکنید.

من اصلا بلد نیستم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییییلی. عملشم بسسسسیار راحت بود. ساعت ۱۰ اومدم پخش، ساعت ۳ داشتم راه میرفتم، فردا صبحشم مرخص شد ...

سلام خانم روشنک من ميخواستم بدونم بعد از گذشت ۳ سال وزنتون ثابت مونده؟  دوباره چاق نشدید؟  یا اشتهاتون زیاد نشده؟

عزیزم دخترم تو این عمل رو طی کردی بعد می گی مینی بایپس دوبله مینی اسمش روشه یعنی تهاجمش کمتر از بای پس هست یعنی معده کمتر کوچک شده بای پس اصلی خیلی بیشتر کم میشه از وزن بدن برا چاقی خیلی زیاد تره پسرم مینی کرده عوارض مینی هم کمتر بای پس هست یه ذره بهتره ادم رژیم بگیره شرف داره به عمل من مادر یک بای پسی هستم ولی خب رزین بسیار سخته نگه داشتنش سخت تر

سلام خانم روشنک من ميخواستم بدونم بعد از گذشت ۳ سال وزنتون ثابت مونده؟  دوباره چاق نشدید؟  ...

عزیزم من ۷ ساله عمل کردم.

تو این مدت فقط یه دوره شیر خشک خوردم که صورتم پر شه، ۳، ۴ کیلو اضافه کردم.

ولی بعدش قطع کردم و یکم زمان گذشت، دوباره اومدم پایین.

بعدم این عمل اصلا رو اشتها تاثیری نداره.

یعنی حداقل روی من که نداشت.

اشتهام عین قبل عمل زیاده، فقط زود سیر میشم.

الانم زود سیر میشم.

ولی خب در حقیقت، ریزه ها رو که جمع کنی، زیاد میخورم.

ولی خدا رو شکر چاق نشدم.

ولی دکتد خودش گفت اگر زیاده روی کنید چاق میشید دوباره.

ولی من نشدم.

عزیزم دخترم تو این عمل رو طی کردی بعد می گی مینی بایپس دوبله مینی اسمش روشه یعنی تهاجمش کمتر از بای ...

والا عقل ما هم همینو میگه.

ولی دکتر گفت مینی بعد از بای پس معمولیه.

منظور از مینی معده است. یعنی معوه کوجکتر میشه.

و اینکه دختر خالم بای پس عادی کرده، از اول بیشتر از من میتونست بخوره‌.

حالا دیگه نمیدونم دقیقا چی به چیه...

ولی من خودم ۱۰۰٪ از عملم راضی ام.

و اگر برگردم عقب، بازم عمل میکنم.

رژیم واسه وزن های پایینه.

آدم ۴۰، ۵۰ کیلو رو بخواد کم کنه، یعنی اصلا زندگی رو باید بزاره کنار.

خصوصا کسی که از خوردن خیلی لذت میبره.

سلام عزیزم چند تا سوال داشتم کاش میتونستم تلفنی باهاتون صحبت کنم من عمل بای پس کردم و‌مثل شما اصلااا ...

عزیزم منم اصلا اذیت نمیشم واس خوردن غذا مینی بایپس شدم 17روزه میشه بگید شما لاغر شدید یا نه

سلام عزیم من با سرعت 5ونیم تردمیل دوییدم 6روز بعد عمل فقط ده مین.  ممکنه آسیب رسیده باشه ب معد ...

سلام عزیزم.

من نمیدونم والا.

نه سرعت ۵ و نیم میدونم چقدره، نه اینکه چقدر تحرک آسیب میزنه...

سلام عزیزم. من نمیدونم والا. نه سرعت ۵ و نیم میدونم چقدره، نه اینکه چقدر تحرک آسیب میزنه...

سلام قشنگم. ممنونم بابت پاسخت. 

حالم خوب خوبه الان 23روزه عمل کردم. اونم دکتر گفت عضله شکمت کش اومده چند روزه خوب شد. 

تو دوران پوره ی کم کم وزن کم میکنم غصه میخورم. 

تو 22روز 10ونیم کم کردم

عزیزم من ۷ ساله عمل کردم. تو این مدت فقط یه دوره شیر خشک خوردم که صورتم پر شه، ۳، ۴ کیلو اضافه کردم ...

سلام روشنک جان چقدر خوشحالم که اینجا یکی پیدا کردم که ۷ سال عمل بای پس انجام داده اخه من میخوام انجام بدم انقدر اطرافیان میترسون منو که پشیمون میشم همش میگن تو چند سال بعدشون ببین همشون مریضی دارن از این چرت و پرتها خیلی برات خوشحالم کاش منم ی روزی به وزن دلخواهم برسم کاش کمی از عوارض این مدل عملها هم بگی