2777
2789
عنوان

درد و خاطرات زایمان طبیعی

2616 بازدید | 36 پست

مامانای گل میشه بگید درد زایمانتون چجوری بود و اینکه چقد طول کشید خلاصه خاطرات زایمانتونو میشه بگین?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد و ناله

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
عزیزم خاطره یه زایمان به چه دردی میخوره

من حس عالی به خاطرات زایمان شدن ومادرشدن دارم.ولی تنها فایده اش اینه که آدم چیزی رو ندونه براش مبهم باشه ترسناک میشه مثل مرگ ولی یکی بگه چه اتفاقی میفته خودش تصور میکنه و ترسش میره

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

البته اگه نظرت به زایمان طبیعی هست خاطرات کسانی رو بخون که زایمانشون راحت و بی دردسر بوده ترستم میریزه براتم شفاف میشه

عزیزم خاطره یه زایمان به چه دردی میخوره

من میخوام طبیعی زایمان کنم میخوام بدونم درد همه یکسانه یا ن میشه یکی بدون دردم طبیعی زایمان کنه بعد میخوام اطلاعاتم کامل بشه برا زایمان آماده شم😌

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

یه دردشدیدولی قابل تحمل برامن دوساعت شدیدبود.بعدش انگارنه انگاراتفاقی افتاده خیلی خوب بودچون بعدش به راحتی وبدون کمک کسی به کارهای خودم ودخترم میرسیدم.بنظرمن که طبیعی عالیه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من میخوام طبیعی زایمان کنم میخوام بدونم درد همه یکسانه یا ن میشه یکی بدون دردم طبیعی زایمان کنه بعد ...

اینجابودن کسانی که راحت ترین و بی درد ترین زایمان رو داشتن سرچ کن تاپیک هاشون رو میاره اونجا یه تاپیکی هست گفتن چیکارا کردن از جمله تغذیه و ورزش های مخصوص و...

اصلا بهش فک نکن بذار خودش پیش بیاد...من دیروز خاطرات زایمان طبیعی خوندم دیشب تو خواب داشتم جیغ زایما ...

خخخخ

من میخوام طبیعی زایمان کنم میخوام بدونم درد همه یکسانه یا ن میشه یکی بدون دردم طبیعی زایمان کنه بعد ...

انشالا که راحت زایمان میکنی 

اما خوندن خاطرات بیشتر باعث استرس و ترس میشه 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

با روش زایمان فیزیولوژیک میشه عالی زایمان کرد

گروه قرمز❤️ وزن