2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست

منم لاغرم راهکار خاصی نداره

اگه بی اشتهایی و یهو وسط عذا میلت کم میشه و مدام حس تهوع داری برو دکتر گوارش یا داخلی ، بهت دارو میدن مشکلت حل میشه راحت تر غذا میخوری چون خودم اولش این مشکلو داشتم

بعدشم خوردن چیزای مفید و مغذی و کمی بیشتر از حد معمول بخوری

سوم هم با افزایش سن کم کم وزنت بالا تر میشه

من الان با ۲۷ سال سن و ۱۰ سال متاهلی و یه بچه دو ساله ۴۷ کیلوام با قد ۱۶۵ 😁 از ۵۰ فراتر نرفتم

اویل ازدواج هم ۴۲ ،۳ بودم

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

برو دکتر تغذیه

یه سری کارا رو هم بهت بگم انجام بدی ؟

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لاغرم راهکار خاصی نداره اگه بی اشتهایی و یهو وسط عذا میلت کم میشه و مدام حس تهوع داری برو دکتر گ ...

من اشتهام خوبه دائم گرسنمه ولی هرچی میخورم چاق نمیشم دکترم رفتم گفت خوشبحالت ژنت همینه

من اشتهام خوبه دائم گرسنمه ولی هرچی میخورم چاق نمیشم دکترم رفتم گفت خوشبحالت ژنت همینه

چند سالته؟

سویق دوست داری؟

سایت حکیم بانو سویق افزایش وزن داره شاید خوب باشه برات

البته من چون طعمشو زیاد دوست نداشتم کم خوردم تاثیری برام نداشت

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
۲۵ نمیدونم نخوردم تاحالا چه مزه ایه؟

پودر تخمه آفتابگردان و سنجد و سیب و مغزیجات و اینجور چیزاست

با آب یا شیر مخلوط کنی باید

بد نیستا من کلا بدغذام 😁

اره بگو

اشتها نداری که مثلاً موقع ناهار ۲ بشقاب غذا بخوری ، بجاش تعداد وعده های غذایی رو زیاد کن. مثلا هر یک ساعت یچیزی بخور.

همراه غذا ، یک یا دو لیوان دوغ بخور.

در کنار هر وعده غذایی ، سبزی بخور.

هر روز یک لیوان شیرموز بخور. ( خودت درست کنی خوبه. این ترکیب رو درست کن: شیر و موز و خرمای خشک یا فقط شیر و موز )

بستنی بخور

صبحانه رو کامل بخور و در وعده صبحانه نیمرو بخوری خیلی خوبه. یا مثلا اندازه ی یک قوطی کبریت پنیر گردو یا خیار و گوجه.

هرروز چند تا دونه آجیل به عنوان میان وعده بخور. ( بادام ، پسته، فندق یا نخود و کشمش)

هرروز یا یک روز در میان یک کاسه کوچک حبوبات پخته بخور.

غذاهایی که کالری بیشتری دارن رو زیاد بخور مثلا این غذاها رو حتما در وعده های غذاییت قرار بده : ماکارونی ، سیب زمینی سرخ کرده ، تخم مرغ و سیب زمینی آبپز ، مرغ آبپز ، مرغ سرخ کرده، ماهی.

اگه خواستی هم میتونی یه برنامه برای کالری شماری نصب کنی و هرروز هرچیزی که خوردی رو اونجا وارد کن تا آخر شب ببینی کالری دریافتیت چقدر بوده.

فقط حواست باشه در خوردن قند و چربی زیاده روی نکنی

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.