2777
2789
عنوان

روکش دندون

281 بازدید | 30 پست

بچها دندون جلوم شکسته بود عصب کشی و پر کردم، دکترم گفت به روکش احتیاجی نداره و حیف میشه، درصورتی ک از همه شنیدم اگه روکش نکنیم خراب میشه موادش میره و...

چیکار کنممم؟؟🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لمینت روکش آخرین درمانه

روکشی که روی دندونی ک پر میکنن میزنن مگه با لمینت فرق نداره؟

ببین در کردم دندونمو، بعد برا اینکه موادش بعداً میریزه محکم کاری بشه شنیدم باید روکش کنیم، ولی دکترم گفت نمیخواد

آخه همه میگن باید روکشم انجام بدم وگرنه موادی که دندونمو باهاش پر کرده بعدا آسیب میبینه

خب اسیب ببینه دوباره پر میکنی

ببین روکش خیلی بده ، هیچ چیز پایه ی دندون خودت نمیشه

روکش فقط وقتی انجام بده که دکترت بگه ممکنه پایه ی دندون به خاطر ضعیف بودن بشکنه و مجبور بشی ایمپلنت کنی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

شوهر من دندون پزشکه. حتی تا جایی که بتونه و راه داشته باشه ام تی ای کار میکنه که عاج سازی بشه و دندون به عصب کشی نرسه. دندون سالم و زنده خیلی ارزش داره. عصب کشی عمر دندونو کوتاه میکنه ولی چون هزینه های روش دیگه گرونتره همه یباره عصب کشی میکنن که دوباره دندون باز نشه و هزینه کنن

عزیزم هزینه ت چقدر شد منم دندون جلوم نیاز به ترمیم داره چپن پوسیده یکم کنارش

برای شمام دوتا دندون جلوتونه؟

ب من گفتن ترمیم با کامپوزیت برای دندونای جلو هر دندونی ۲۸۰۰