2777
2789
عنوان

چهره ی اصیل

221 بازدید | 29 پست

من طبق گفته هام و اقوامی که دور ورم زیاد دیدم در چهره شناسی کمی خوبم میدونم که هرقوم در واقع چه خصوصیاتی داره که قوم دیگه نداره عموما هر قوم به طور میانگین چهره ی خاص و یکسانی دارن ولی بازم تفاوت وجود داره با عکس شرح میدم بگین درست میگم یا ن و خودتونو معرفی کنید که اصالتا کجایی هستین و چهره ی هم تبارتون عموما اینطوریه یا ن

لرها . کوردها .اذری ها .شمالی ها به طور کلی . فارس ها .بلوچ های اصیل کسانی که در واقع ژن هندی یا پاکستانی یا عرب ندارن و ایرانی اصیل اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهره اصیل چهرهای هست که توش دست برده نشده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

با اینکه اعتقاد ندارم ولی جالب بود

عکس میذارم بگو 😂

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

به نظر من لرا یه چهره ی خاصی دارن که از بقیه متمایزن عموما چهرشون استخونی و کشیده با گونه های برجسته با ابروهای پیوندی کشیدس یا نازک با لبای باریک چشماشونم جذبه خاصی داره پوستشون خیلی باحاله روشنه ولی به خاطر افتاب افتاب سوختن ولی لپاشون قرمزه ته قرمزی تو صورتشونه بینیشونم که کشیده با یکم غوزه عموما لرهای اصیلی که دیدم این شکلین لرهای بختیاری لرهای لرستان شمت کوهستان نه شهر نشین چون عموما لرهای زاگرس و کوهستانی اصیل و بدون ژن مهاجرن و لرهای جنوبی اصیل از لحاظ رنگ مو خاص هستند عموما ترکیبی اند به عنوان مثال موهای قهوه ای روشن یا مشکی دارن اما تارهای رنگی روشن یا تیره تر در موهاشون دیده میشه که واقعا خاصه رنگ چشماشون اکثرا عسلی یا سبز لجنی است در مناطق کوهستانی البته در مناطق شهر نشین عموما با اقوام دیگ ترکیب شدن و ژن قاتی دارن و تشخیص سخته

اینم عکساشون طبق گفته هام

با اینکه اعتقاد ندارم ولی جالب بودعکس میذارم بگو 😂

عه وا چرا تایید نشد

من فارسم شیراز میگن چهرت اصیل ایرانیه

چهره ی اصیل فارس ها عموما این شکلیه صورت های کشیده و استخونی بینی های کشیده با کمی غوز ممکنه نوشتن کمی غضروفی باشه یا تیز با لب های متوسط یا کمی پر چشمای درشت و کشیده و مژه های پر و ابروهای پیوندی و کشیده و کمانی رنگ پوستشون عموما گندمی هست موهای فوق العاده پرپشت دارن

چهره ی اصیل فارس ها عموما این شکلیه صورت های کشیده و استخونی بینی های کشیده با کمی غوز ممکنه نوشتن ک ...

مث اینکه واقعا بلدی😁چون من دقیقا همین ویژگی هایی ک گفتی رو دارم ولی مثل عکسا چشام رنگی نیس مشکیه موهامم فر موج دار و پر و مشکیه صورتمم انچنان استخوانی نیست بین استخونی و گرده

کاش سایت امن بود میتونستم عکس بذارم ببینیم🥲