2821
2789
عنوان

چهره ی اصیل

251 بازدید | 29 پست

من طبق گفته هام و اقوامی که دور ورم زیاد دیدم در چهره شناسی کمی خوبم میدونم که هرقوم در واقع چه خصوصیاتی داره که قوم دیگه نداره عموما هر قوم به طور میانگین چهره ی خاص و یکسانی دارن ولی بازم تفاوت وجود داره با عکس شرح میدم بگین درست میگم یا ن و خودتونو معرفی کنید که اصالتا کجایی هستین و چهره ی هم تبارتون عموما اینطوریه یا ن

لرها . کوردها .اذری ها .شمالی ها به طور کلی . فارس ها .بلوچ های اصیل کسانی که در واقع ژن هندی یا پاکستانی یا عرب ندارن و ایرانی اصیل اند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهره اصیل چهرهای هست که توش دست برده نشده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

با اینکه اعتقاد ندارم ولی جالب بود

عکس میذارم بگو 😂

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

به نظر من لرا یه چهره ی خاصی دارن که از بقیه متمایزن عموما چهرشون استخونی و کشیده با گونه های برجسته با ابروهای پیوندی کشیدس یا نازک با لبای باریک چشماشونم جذبه خاصی داره پوستشون خیلی باحاله روشنه ولی به خاطر افتاب افتاب سوختن ولی لپاشون قرمزه ته قرمزی تو صورتشونه بینیشونم که کشیده با یکم غوزه عموما لرهای اصیلی که دیدم این شکلین لرهای بختیاری لرهای لرستان شمت کوهستان نه شهر نشین چون عموما لرهای زاگرس و کوهستانی اصیل و بدون ژن مهاجرن و لرهای جنوبی اصیل از لحاظ رنگ مو خاص هستند عموما ترکیبی اند به عنوان مثال موهای قهوه ای روشن یا مشکی دارن اما تارهای رنگی روشن یا تیره تر در موهاشون دیده میشه که واقعا خاصه رنگ چشماشون اکثرا عسلی یا سبز لجنی است در مناطق کوهستانی البته در مناطق شهر نشین عموما با اقوام دیگ ترکیب شدن و ژن قاتی دارن و تشخیص سخته

اینم عکساشون طبق گفته هام

با اینکه اعتقاد ندارم ولی جالب بودعکس میذارم بگو 😂

عه وا چرا تایید نشد

من فارسم شیراز میگن چهرت اصیل ایرانیه

چهره ی اصیل فارس ها عموما این شکلیه صورت های کشیده و استخونی بینی های کشیده با کمی غوز ممکنه نوشتن کمی غضروفی باشه یا تیز با لب های متوسط یا کمی پر چشمای درشت و کشیده و مژه های پر و ابروهای پیوندی و کشیده و کمانی رنگ پوستشون عموما گندمی هست موهای فوق العاده پرپشت دارن

چهره ی اصیل فارس ها عموما این شکلیه صورت های کشیده و استخونی بینی های کشیده با کمی غوز ممکنه نوشتن ک ...

مث اینکه واقعا بلدی😁چون من دقیقا همین ویژگی هایی ک گفتی رو دارم ولی مثل عکسا چشام رنگی نیس مشکیه موهامم فر موج دار و پر و مشکیه صورتمم انچنان استخوانی نیست بین استخونی و گرده

کاش سایت امن بود میتونستم عکس بذارم ببینیم🥲

2828
2791
2779
2792