2777
عنوان

چهره ی اصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث اینکه واقعا بلدی😁چون من دقیقا همین ویژگی هایی ک گفتی رو دارم ولی مثل عکسا چشام رنگی نیس مشکیه مو ...

درسته بازم میگن توی شهرا طبیعتا ترکیب ژن زیاده اما هنوز اقوامی هستند که عموم چهرشون اصالت خودشونو دارن و یک سری ویژگی های خاصی دارن

گیلانی ها یا شمالی ها عموما سفید صورت بیضی یا گرد بینی متوسط یا استخونی دارن قوز بینیشون بین مردا بیشتر از اقوام دیگه هست چشمای بادومی دارن و ابروهای کشیده ولی نازک با لب های غنچه ای در کل به خاطر اب و هوا به گرجی ها شباهتی دارن رنگ موهاشون عموما خرمایی هست اکثرا به خاطر اب و هوا لپ های قرمز دارن مشابه لرها رنگ چشم عموما فندقی هست اما آبی هم دارن

احتمال زیاد طبق گفته هام یا فارس هستین یا اذری ولی خب تفاوت چهره هم زیاده بین همه

نه یه رگ بختیاری دارم یه رگ کورد 🥲

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

@niniyar لطفا حذفش کنید

نیم ساعت بعد تایید میکنید ادم نمیدونه کی میاد کی حذف کنه 😑

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

عزیزم اره گفتم تفاوت ها زیاده مخصوصا الان که تو مناطق شهر نشین ترکیب زیاد شده ولی خیلی خوشگلی چشمات ...

ممنونم 🥲🤍

اره چشمای خودم عسلی/ قهوه ای خیلی روشنه

لرها به نسبت کورد ها و گیلانی ها چهره های جسور محکم استخونی در کل کوهستانی دارن ولی کوردها عموما صورت گرد و تپل یا کشیده مشابه لرها بالاست روشن و چشم های بادومی کشیده و درشت و ابروهای های پر و کمونی دارن عموما بینی های کشیده و نوک تیز دارن که مشابه لره ولی بینی با نوک گرد و کمی غضروفی هم دارن لباشون هم که درشت و برجسته هست پوستشون سفیده اکثرا هیکلی هستند زنای کورد و قد بلند رنگ چشم فندقی و سبز و موهای خرمایی زیاد دارن