2777
2789
عنوان

چهره ی اصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مث اینکه واقعا بلدی😁چون من دقیقا همین ویژگی هایی ک گفتی رو دارم ولی مثل عکسا چشام رنگی نیس مشکیه مو ...

درسته بازم میگن توی شهرا طبیعتا ترکیب ژن زیاده اما هنوز اقوامی هستند که عموم چهرشون اصالت خودشونو دارن و یک سری ویژگی های خاصی دارن

گیلانی ها یا شمالی ها عموما سفید صورت بیضی یا گرد بینی متوسط یا استخونی دارن قوز بینیشون بین مردا بیشتر از اقوام دیگه هست چشمای بادومی دارن و ابروهای کشیده ولی نازک با لب های غنچه ای در کل به خاطر اب و هوا به گرجی ها شباهتی دارن رنگ موهاشون عموما خرمایی هست اکثرا به خاطر اب و هوا لپ های قرمز دارن مشابه لرها رنگ چشم عموما فندقی هست اما آبی هم دارن

احتمال زیاد طبق گفته هام یا فارس هستین یا اذری ولی خب تفاوت چهره هم زیاده بین همه

نه یه رگ بختیاری دارم یه رگ کورد 🥲

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

@niniyar لطفا حذفش کنید

نیم ساعت بعد تایید میکنید ادم نمیدونه کی میاد کی حذف کنه 😑

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

عزیزم اره گفتم تفاوت ها زیاده مخصوصا الان که تو مناطق شهر نشین ترکیب زیاد شده ولی خیلی خوشگلی چشمات ...

ممنونم 🥲🤍

اره چشمای خودم عسلی/ قهوه ای خیلی روشنه

لرها به نسبت کورد ها و گیلانی ها چهره های جسور محکم استخونی در کل کوهستانی دارن ولی کوردها عموما صورت گرد و تپل یا کشیده مشابه لرها بالاست روشن و چشم های بادومی کشیده و درشت و ابروهای های پر و کمونی دارن عموما بینی های کشیده و نوک تیز دارن که مشابه لره ولی بینی با نوک گرد و کمی غضروفی هم دارن لباشون هم که درشت و برجسته هست پوستشون سفیده اکثرا هیکلی هستند زنای کورد و قد بلند رنگ چشم فندقی و سبز و موهای خرمایی زیاد دارن