2777
2789
عنوان

ریزش مو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
نه میخوام برم دکتر تو آزمایش مشخصه هورمونی یا ارثی؟؟

هورمونات اینور اونور بشه شاید ریزش همونه،احساس میکنی سینه هات اومدن جلو؟

استرسی هستی؟

خود ارضایی اینا که نمیکنی؟

واریکوسل اینا داری؟

غذا پرچرب میخوری فست فودو قهوه اینا؟

جوابشو بگو ببینیم از چیه

هورمونات اینور اونور بشه شاید ریزش همونه،احساس میکنی سینه هات اومدن جلو؟استرسی هستی؟خود ارضایی اینا ...

پر چرب تا دلت بخواد میخورم بالا ها هم گفتی جز اولی بقیه رو دارم خود ارضایی هم ندارم

عاشق ریاضی🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پر چرب تا دلت بخواد میخورم بالا ها هم گفتی جز اولی بقیه رو دارم خود ارضایی هم ندارم

خب عزیزم کبد به گاج دادی انتظار داری موهات نریزه

واریسکولم داری برو عمل کن،یه مویی داشتم اصلا شونه توش میشکست، واریسکولم همشو ریخت یعنی ببین ریختااا،تاپیک هامو نگاه کنی میفهمی چی میگم،میرم عمل از واریکوسلمه،تو هم عمل کن،واس کبد چرب هم چربو چیلی نخور قهوه شکلات فست اینا بزار کنار اگه موهاتو دوست داری،عرق کاسنی بگیر بخور بزار پاکسازی کنه کبدو، میتونم هم بگم واریسکول چجوری میاد و جلوگیری کنی بعد عمل

خب عزیزم کبد به گاج دادی انتظار داری موهات نریزهواریسکولم داری برو عمل کن،یه مویی داشتم اصلا شونه تو ...

واریکوسل ندارم فک کنم اشتب نوشتم بالا ولی کبدم شاید چریه

عاشق ریاضی🤍

برو دکتر بگو برام آزمایش بنویس هورمون و ویتامین اینا کمخونی کلا،نگاه فقط ازمایشا،سرخود نزار برداره نسخه بنویسه دارو تو پاچت کنه،بگو فقط ازمایش میخوام،بعدشم گرفتی جوابشو اگه میتونی خودت بخون ببین چی کمبود داری یا برا یکی نشون بده یا اینجا اپلود کن،دکتر ببری چیزیتم نباشه دارو میکنه تو پاچت تا فقط پول بگیره