silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 عنوان خانوادم میگن برم دانشگاه آزاد 159 بازدید | 14 پست قبلا راضی نبودن میگفتن یه سال پشت بمون ولی الان میگن برو ازاد بعد واسه ارشد یه دانشگاه بهتر میتونی بری ولی بنظرم حیفه تا اینجا که خوندم باقیشم بخونم دوباره کنکور بدم چیکار کنم ؟ عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین 1404/11/04 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 735 به کنکور کم مونده دیگه بده اگ نشد سال بعد برو ازاد من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 891 پشتکنکور نمونمنم لیسانس مجازی بودم ارشد خوندم دولتی قبول شدمولی آزاد یه رشته خوب اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 اگه تا الان خوندی این 5 ماهم بخون منم نظرم همینه عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15798 اگه پول شرایطش داری برومنم امروز رفتم ثبت نام کردم از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..
romi2008 عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 1820 رشته چیه .چندمی سطحت چجوریه در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋
hasti1375 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 238 یه دانشگاه معمولی دولتی با آزاد فرقی نداره. کسی که قصد نداره بره شریف و تهران پشت کنکور موندنش اشتباهه اگه میتونه رشته ای که میخواد رو تو آزاد بخونه
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 پشتکنکور نمون منم لیسانس مجازی بودم ارشد خوندم دولتی قبول شدم ولی آزاد یه رشته خوب . این دانشگاه ازاده خیلی خوبه ولی باز دو دلم عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 اگه پول شرایطش داری برو منم امروز رفتم ثبت نام کردم با پولش مشکلی ندارم مدرک برام مهمه و جو دانشگاه چون میترسم برم ازاد درس نخونم ولی دوستم میگه اونجا درس خون خیلی زیاده عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 رشته چیه . چندمی سطحت چجوریه رشتم انسانیه بد نیست سطحم پشت کنکورم عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
4368niki عضویت: 1404/02/09 تعداد پست: 657 اگه ریاضی یا انسانی هستی راحت بهترین رشته رو تو آزاد میتونی بریولی تجربی ارزش داره پشت کنکور اگه واقعا تلاش کنی
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6688 اگه تا الان نخوندی یا خیلی کم خوندی برو آزاد اگه واقعا خوندی که ادامه بده جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 یه دانشگاه معمولی دولتی با آزاد فرقی نداره. کسی که قصد نداره بره شریف و تهران پشت کنکور موندنش اشت ... . خب من یه دانشگاه معمولی اگه میخواستم برم که پارسال میرفتم یکی از آشناهامون اول رفت ازاد بعد ارشدش رو رفت یه دانشگاه تاپ الان بورسیه شده تو آلمان عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 838 اگه ریاضی یا انسانی هستی راحت بهترین رشته رو تو آزاد میتونی بری ولی تجربی ارزش داره پشت کنکور اگه و ... اره انسانی ام میتونم حقوق و روان که دوست دارم رو بخونم همه دوستامم ازادن دلم میخواد برم پیششون عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین