2777
2789
عنوان

خانوادم میگن برم دانشگاه آزاد

159 بازدید | 14 پست

قبلا راضی نبودن میگفتن یه سال پشت بمون ولی الان میگن برو ازاد بعد واسه ارشد یه دانشگاه بهتر میتونی بری

ولی بنظرم حیفه تا اینجا که خوندم باقیشم بخونم دوباره کنکور بدم

چیکار کنم ؟

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پول شرایطش داری برو

منم امروز رفتم ثبت نام کردم

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

پشتکنکور نمون منم لیسانس مجازی بودم ارشد خوندم دولتی قبول شدم ولی آزاد یه رشته خوب

. این دانشگاه ازاده خیلی خوبه

ولی باز دو دلم

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

اگه پول شرایطش داری برو منم امروز رفتم ثبت نام کردم

با پولش مشکلی ندارم مدرک برام مهمه و جو دانشگاه چون میترسم برم ازاد درس نخونم

ولی دوستم میگه اونجا درس خون خیلی زیاده

یه دانشگاه معمولی دولتی با آزاد فرقی نداره. کسی که قصد نداره بره شریف و تهران پشت کنکور موندنش اشت ...

. خب من یه دانشگاه معمولی اگه میخواستم برم که پارسال میرفتم

یکی از آشناهامون اول رفت ازاد بعد ارشدش رو رفت یه دانشگاه تاپ الان بورسیه شده تو آلمان

اگه ریاضی یا انسانی هستی راحت بهترین رشته رو تو آزاد میتونی بری ولی تجربی ارزش داره پشت کنکور اگه و ...

اره انسانی ام میتونم حقوق و روان که دوست دارم رو بخونم همه دوستامم ازادن دلم میخواد برم پیششون