2777
2789
عنوان

قاووت برای کودک 10 ماهه خوبه؟

11345 بازدید | 14 پست

روش نوشته ترکیب اویشن و شکر و زنجبیل و دارچین و کنجد و خشخاش و و کاکایو و قهوه و تخم خرفه وشاهدانه... 

کیا تجربه دارن خوب بوده

به نظرتون به نینی بدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اینا ممکنه حساسیت و گرمی ایجاد کنه برای بچه چرا سویق کودک نمیدید اون خیلی خوبه 

امروز رفتم هر چی گشتم تو هیچ عطاری پیدا ننی شد می گفتن زود کرم میزنه زیاد نمیارن عطاریا 4 تا عطاری رفتم

من نمی دونم خشخاش دقیقا منظورش چیه... یعنی اجازه دارن مواد بریزن و تو عطاریا بفروشن... فکر نمی کنم.. ...

اره ولی خوب درصدش کمه!نده بهش

از همون عطاری سویق گندم بگیر براش هم براش مفید هم وزن گیریش خوب میشه!

کاکائو ام توش داره که الرژی زاست!

امروز رفتم هر چی گشتم تو هیچ عطاری پیدا ننی شد می گفتن زود کرم میزنه زیاد نمیارن عطاریا 4 تا عطاری ر ...

خوب خودت درست کن عزیزم سنجد خوب بخر بده عطاری آسیاب کنه با آرد جو تفت داده و سبوس جو تفت داده و یه سری آردهای دیگه به دلخواه مخلوط میکنی سرچ کنی دستور کاملش هست منم خودم میخوام درست کنم برا بچم

جانم فدای آن پیر فرزانه

دوست عزیز این موردی شما میگید قوتو چهل گیاه که داخلش بذر خشخاش استفاده شده، بذر خشخاش خاصیت درمانی داره که ما کرمانی ها در تهیه  قاووت ازش استفاده میکنیم قاووت برای بچه های بالای دو سال مناسبه برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قاووت کرمان روی لینک زیر کلیک کنید

https://ghovatu.ir/همه-چیز-درباره-قوتو-کرمان/