2777
2789

چرا فکر میکنی افسرده ای؟

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

دارو اشتهاشو باز میکنه بعد چاق میشه یدور باید واسه چاقیش افسردگی بگیره

اصلا اینطور نیست. داروهای نسل جدید خیلی متفاوتن. لطفا نظر سنجیده بدید. افسردگی بسیار جدیه. خصوصاواگر شدید و مزمن باشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم منم داشتم باید اون دلیلش که باعثش شده رو از بین ببری برای خودم که اینطور بود

بعد افسردگی یه حالتی بود انگار تو توی زندانی هستی که نمیتونی ازش بیرون بیای زندان غم که باقی شاددو خوشحالن و اینطور نیستن آزادن

دارو اشتهاشو باز میکنه بعد چاق میشه یدور باید واسه چاقیش افسردگی بگیره

من پنج تا دارو میخوردم من افسردگی ک گرفتم از غذا افتادم ولی داروها به شدت چاقم کردن شدم ۸۵کیلو منتهی داروها و و قطع کردم ورزش کردم ورژیم گرفتم شدم ۶۳

هرچی به موقعش لازمه اگر اون داروها و نمیخوردم قطعا مرگ یک قدمیم یود

اصلا اینطور نیست. داروهای نسل جدید خیلی متفاوتن. لطفا نظر سنجیده بدید. افسردگی بسیار جدیه. خصوصاواگر ...

نظر من نسنجیده نیس ، متاسفانه چون دچار یه سوگ دسته جمعی شدیم خیلی از اعضا خانوادم درگیر دارو تحت نظر پزشک بودن و ۹۰٪ چاق شدن و بسختی ب حالت عادی برگشتن

فلوکستین از اسنترا قوی تره؟

نمیدونم فقط فلوکستین مصرف کردم خیلی وقت پیش. بیشتر باید با موسیقی و بیرون رفتن و تفریح و اینجور چیزا از ذهن آدم در بره افسردگی

جهان سراسر عشق است و بس