2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

94 بازدید | 3 پست

من ۱۸ سالمه و تا همین امسال هیچ رابطه جدی با هیچ پسری نداشتم تا اینکه اردیبهشت ماه امسال از طریق اینستاگرام با یه پسری آشنا شدم که ۲۵ سالش بود و شهر دیگه زندگی میکرد اما خب اونقدر دور نبود از شهر ما اولاش هرشب به عنوان یه دوست باهم صحبت میکردیم تا اینکه وارد رابطه شدیم بخاطر شرایطی که داشتم (سخت گیری خانواده)نمیتونستم باهاش تلفنی صحبت کنم اما هرموقع که تنها میشدم بهش زنگ میزدم

خلاصه که اولاش همه چی خوب بود و قرار شد من وقتی کنکور قبول شدم برم دانشگاه شهر اونا درس بخونم چون خونه داشتیم اونجا و اون هم خوشحال بود از اینکه قراره من تا سال بعد برم اونجا همه چی داشت خوب پیش میرفت یعنی هرشب یا اگر خیلی کار داشت یه شب درمیون بهم پیام میداد و معذرت خواهی میکرد اگر نبوده و...تااینکه از یه جایی به بعد من فقط بهش پیام میدادم و بهش میگفتم چرا سراغی نمیگیری یا از این کاراش ناراحت میشدم میگفت تو پیام بده اگر جواب ندادم اون موقع ناراحت شو من خیلی درگیرم حتی کارای روزمره رو یادم میره انجام بدم خلاصه گذشت و رسید به این قطعی اینترنت ها که من چون نگرانش میشدم بهش زنگ میزدم جواب نمیداد وقتی هم جواب میداد میگفت خطم مشکل داره آخرین بار بهش زنگ زدم جواب نداد اس ام اس دادم جواب نداد و الان حدود دو هفته اس که نیست

علتش چی میتونه باشه؟چرا با اینکه بهش گفتم تو اولین رابطه منی قلب منو نشکون این کار رو باهام کرد؟

یادمه میگفت تو آخرین دختری هستی که من باهاش اوکی میشم گاهی اسکرین میفرستاد برام از دخترایی که بهش پیام دادن و جواب نداده بهشون (دختری که قبلا باهاش تو رابطه بوده بهش خیانت میکنه و ازدواج میکنه اینم بهم میگفت امیدوارم بهت هیچ وقت خیانت نشه) :)

لطفا بگید چیکار کنم حالم اصلا اوکی نیست

شاید تو این درگیری ها بوده الان گرفتنش که جواب نمیده

به نظرم این رابطه به درد نمیخوره بهتره فراموش کنی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو این درگیری ها بوده الان گرفتنش که جواب نمیده به نظرم این رابطه به درد نمیخوره بهتره فراموش ...

میبینم آن میشه نگرفتن فقط جواب منو نمیده منم دیدم اسام اس منو جواب نمیده دیگه جاهای دیگه پیام ندادم اونم سراغی نگرفته ازم