فکر میکنه اگه ۲ تومن بده دستت تو ۱۹۵۰ میری پس انداز میکنی ۵۰ تومنش رو برای خودت خرج میکنی😒
اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
من بودم بهم بر میخورد...ولی سعی کن کم کم اعتمادشو جلب کنی ...از ش پرسیدی چرا بهت اعتماد نداره؟
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
شوهر دوست من اینجوری بود یعنی ۱۰ تومن پول کفش میداد اما میگف برو خرید عکس بفرس شماره کارت فروشنده رو بده بزنم.. البته اون شوهرش میگف چون پول و میبری میدی ب خانوادت کمک میکنی، مث این ک قضیه این بود شوهر شمارو نمیدونم باهاش حرف زدی راجع بهش تاحالا دلیلش چیه؟