2777
2789
عنوان

متاهلا

584 بازدید | 34 پست

هدف شوهرم چیه؟؟ همسری که پول به خودت نمیده یا خودش برات خرج میکنه یا میده به مامانش برات خرج کنه . اینم بگم بهترین چیزا رو میخره و چیزی کم نیمزاره

خسیس هم نیست.اینم بگم تازه عقد کردم حدود ۲ ماهه

میگه اگه با مامانم نری پول نمیدم یا با خودم بیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوعي دست و دلبازه خسيس.

خيلي هم رفتار بديه. بشدتتتت

بايد عوضش كني. وگرنه تا اخر عمرت بايد مثه گداها ازش پول بگيري

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بهت اعتماد نداره فکر میکنه بچه ای یا زیاد خرج میکنی. باید اعتمادشو جلب کنی. کلمه منطقی رو توی جملاتت زیاد به کار ببر. نتیجشو میبینی.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

شوهرم اولا اینطوری بود خوب شد تاثیر حرفای مادر خواهره

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وا همین اول ببین مشکلش چیه درستش کن یعنی چی مگه بچه ای تنها چیزی که تو این ده سال متاهل بودنم فهمیدم مردا هرجوری از اول باشی عادت میکنن دیگه تغییر شرایط سخته از همین اول هرچی میخوایو نمیخوای سفت و سخت بگو

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اعتماد نداره

یا میترسه بخوای پول بیشتر از چیزی که میخوای بگیری

بشین درست باهاش صحبت کن

بگو شاید من چیزی بخوام که دوست نداشته باشم مادرت بفهمه

یا شاید ی روز تو نباشی من پول لازم دارم خودمم عقل و اختیار دارم نمیشه که یکی دیگه بخواد کارای منو بکنه