2821
2789

با چی وصل شدی به منم بفرس

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ttps://t.me/proxy?server=194.26.66.122&port=155&secret=eeNEgYdJvXrFGRMCIMJdCQtY2RueWVrdGFuZX ...

نشد

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

منم دقیقاا

htts://t.me/proxy?server=87.248.132.68&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

معلوم نی دارن چیکار میکنن خب یا کلا وصل کنید یا اصلا همون یه ثانیه هم برامون وصل نکنن ملت بدبخت فکر میکنن گوشی هاشون خراب شده هر فیلتر...شکن آشغالی هم ک میرسه میریزیم داخل گوشیامون آخرم گوشیامون ویروسی میشه با پول نداشته باید بریم یه گوشی دیگه تهیه کنیم😏