2777
2789

با چی وصل شدی به منم بفرس

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ttps://t.me/proxy?server=194.26.66.122&port=155&secret=eeNEgYdJvXrFGRMCIMJdCQtY2RueWVrdGFuZX ...

نشد

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

منم دقیقاا

htts://t.me/proxy?server=87.248.132.68&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

معلوم نی دارن چیکار میکنن خب یا کلا وصل کنید یا اصلا همون یه ثانیه هم برامون وصل نکنن ملت بدبخت فکر میکنن گوشی هاشون خراب شده هر فیلتر...شکن آشغالی هم ک میرسه میریزیم داخل گوشیامون آخرم گوشیامون ویروسی میشه با پول نداشته باید بریم یه گوشی دیگه تهیه کنیم😏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز