2777
2789
عنوان

لیزر اربیوم و co2

68 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ، کسی تجربه لیزر co2 و یا لیزر اربیوم داشته،؟ نتیجه رو جای زخم صورت داشته براتون؟ من ۳ جلسه co2 انجام دادم و یک جلسه هم اربیوم .ولی تاثیر چشم گیری نگرفتم .الان۲ ماه از جلسه اول اربیوم میگذره ،یذره هنوز حساسه و قرمز میشه سریع، گفته برای لیزر اربیوم ۶ جلسه برم به فاصله۲ ماه . تجربیات و نظرتون راجب این لیزر ها چیه دوستان کسیو دید نتیجه گرفته باشه ؟ شیراز دکتر دلسوز میشناسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چه لحاظ عزیزم توضیح میدید من لیزرco2 فرکشنال انجام دادم ولی تغیری ندیدم

چون لیزر تهاجمی هست طول میکشه پوست ترمیم بشه احتمال اینکه جای لیزر لک بمونه یا پوست اون ناحیه ی درجه روشن تر بشه هست

و اینکه پوست رو نازک میکنه

چون لیزر تهاجمی هست طول میکشه پوست ترمیم بشه احتمال اینکه جای لیزر لک بمونه یا پوست اون ناحیه ی درجه ...

🙂من خودم حس میکنم اون شات لبزر با وجود گذشت دوماه هنوز هست روی صورتم پیش متخصص پوشت و استاد دانشگاه انجام دادما

چرا؟ ممکنه تجربتون و نظرتون بگذارید تا بقیه هم بدونن

اول ک پوست میریزه بعد چون پوستی ک سوخته میریزه ی لک قرمز هست زیرش چون صورت پوست نداره که باید مدام ترمیم کننده بزنید آفتاب بهش نخوره آرایش هم نکنید

۴ ماه طول کشید اون قرمزی بره

اول ک پوست میریزه بعد چون پوستی ک سوخته میریزه ی لک قرمز هست زیرش چون صورت پوست نداره که باید مدام ت ...

تاثیری رو جای جوش یا اسکار یا منافذ داشت براتون؟ چند درصد بنظرتون فرق داشت من ۳ جلسه انجاح دادم ده درصدم نیست

تاثیری رو جای جوش یا اسکار یا منافذ داشت براتون؟ چند درصد بنظرتون فرق داشت من ۳ جلسه انجاح دادم ده د ...

اصلا من اخه لک نداشتم زیاد در حد دو تا نقطه فقط پوست ریزی کردم و ممکن بود لک هم بشه بدتر