2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

20 نهایت میتونن بدن معمولا

نهایت ۲۰ تا که بشه ۲ میلیارد

دختر نزدیک چند میلیارد جهاز میبره

بعد سیسمونی و ... عمر و جوانی

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من همه خاستگارامو سر اینکه مهریه میگفتن 14تا رد کردم

ولی رلم گفت حتی خانوادت بگن تاریخ تولدت هم قبوله چون میخوامت ولی ما گفتیم همون 114تا ک منطقی باشه ولی پدر شوهرم زد دویست سکه

بستگی به خانواده شوهرت هم داره

ولی عرف جامعه 114 تاس

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

نهایت ۲۰ تا که بشه ۲ میلیارد دختر نزدیک چند میلیارد جهاز میبره بعد سیسمونی و ... عمر و جوانی

اگر داشت شما میتونی بگیری ازش بعد دادگاه هم همین قدر حکم میبره 100 تا هم باشه 6 ماهی ی بار ی نیم سکه.خب پسرم هزینه عروسی رو داره میده و احتمالا چن تا تیکه جهاز!!و خب عمر و جوونی پسر هم میره

اگر داشت شما میتونی بگیری ازش بعد دادگاه هم همین قدر حکم میبره 100 تا هم باشه 6 ماهی ی بار ی نیم سکه ...

مگه قرار هست کسی طلاق بگیره که آدم بره دادگاه

نهایت مهریه باید جوری باشه بعد ۱۲۰ سال مرد مرد مادر و خواهراش نیان سر یک هشتم ارث و میراث زن رو از خونه بیرون کنن با بچه هاش آواره بشه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
یعنی شما گفتین ۱۱۴ تا پدر شوهرت گفت نه ۲۰۰ تا؟

ما گفتیم طبق عرف 114تا باشه

پدر شوهرم داشت تو برگه مینوشت گفت وقتی پسرم میخوادش اصلا مینویسم دویست تا

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀