2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 61 پست
واسه چی فوت شدن ؟ خدا بیامرزشون منم 2ساله پدرم فوت شده اونم ناگهانی یعنی شب خوابید صبح بیدار نشد

خیلیییی بد فوت شد سرکار سقوط از ارتفاع و ضربه مغزی 😭😭😭😭بمیرم الهی براش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا داغون شدیم 2ساله بابام فوت شده منم33سالمه بچه دومم به دنیا آمد بابام تو این دنیا نبود خیلی گر ...

برام سواله که اسی تو اولیت تاپیکش گفته بابام 20 اذر فوت شده

الان بعد دو ماه میگه بابام 4 روزه فوت شده.

ای خداااا😭😭😭😭پس زندگی هممون نابود شد

اتفاقا زندگی میگذره

دوباره میخندی

دوباره با دوستات میری بیرون

سرکارم میری

ولی یه لحظه وسط شلوغی غم نبودنش مثل پتک میکوبه به سرت و بغض خفه ت میکنه

فقط کسی که یه بابای مهربون از دست داده میفهمه عمق این غم ناتموم رو💔

ارغوان،شاخه همخون جدا مانده من...

خیلیییی بد فوت شد سرکار سقوط از ارتفاع و ضربه مغزی 😭😭😭😭بمیرم الهی براش

بابای من شب خوابید صبح بیدار نشد علت مرگش هم نفهمیدیم اخه مادرم دلش نیامد بابامو ببرن پزشک قانونی میگفت بابامو تیکه تیکه می کنن به خاطر همین علت مرگش نفهمیدیم مریض هم نبود

برام سواله که اسی تو اولیت تاپیکش گفته بابام 20 اذر فوت شدهالان بعد دو ماه میگه بابام 4 روزه فوت شده ...

ینی دارم تو فوت بابام دروغ میگم؟؟؟؟ انقد بدخت و خاک بر سرم؟؟؟؟ چی میکی شما؟؟؟ ۴۴ روزه

داغ عزیز دیدی؟؟؟ مطمئنا ندیدی ک ظالمانه و این مدلی داری رفتار میکنی

اتفاقا زندگی میگذرهدوباره میخندیدوباره با دوستات میری بیرونسرکارم میریولی یه لحظه وسط شلوغی غم نبودن ...

از همینش میترسم ک خوشی دیگه تموم شده اگرم شاد باشی داری ادا در میاری و خودتو ب بیخیالی میزنی چون وقتی بهش فکر کنی اذیتت میکنه😭😭من علاوه بر این همش ذهنم پیش مادرمه ک تنها میخواد چیکار کنه خیلی وابسته بود رفیق بودن با بابام

من 16سالم بود بابام مرد/7سال گذشته نه فارغ التحصیلیمو دید نه دانشگاه رلرفتنمو نه گواهینمو و نه قراره تو عروسیم باشه سر سفره عقد اجازه بده نه قراره در اینده بچه هام بهش بگن بابابزرگ7 سالی که گذشت من انقدر اسیب دیدمممممم که حس میکنم جونی نمونده اداامه بدم(بازش نمیکنم ولی بعد فوت بابام همه بهم ضربه زدن اصلا وقت نکردم عزعداری کنم فقط به پاسگاه دادگاه بود )

خداراشکر کن دید بابت بزرگ شدنتا من هیچیمو بابام ندید 39سالگی فوت شد

اروم تر میشی بعد چندسال شک نکن

ولی غمش تا اخر عمر رو دلت سنگینی میکنه

بسپار به زمان ایشالله خدا صبرت بده عزیزم مادرتا برات نگه داره

من 16سالم بود بابام مرد/7سال گذشته نه فارغ التحصیلیمو دید نه دانشگاه رلرفتنمو نه گواهینمو و نه قراره ...

خدا رحمتش کنه عزیزم خدا ب ما هم صبر بده خیلی سخته میدونی تو هر مرحله ای از رندگی ک عزیز از دست میدی ی حس ناتمامی داره من الان میگم مدرسه رفتن دخترمو ندید ارزوش بود تنها توش بود عروسی داداشمو ندید خرداد عروسیش بود زن اون یکی برادرمو ندید کلی حسرت ب دلمون موند و رفت

خدا رحمت کنه منم پدرمو چهار ماهه از دست دادم هر روز فکر میکنم دیروز از دست دادمش خیلی داغونم دارم روانی میشم جیگرم خون

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز غم نادیدن تو بار گران است هنوز

خدا رحمت کنه منم پدرمو چهار ماهه از دست دادم هر روز فکر میکنم دیروز از دست دادمش خیلی داغونم دارم رو ...

روحش شاد پس همدردیم مامانتم بی تابه؟با تنهاییش چیکار میکنید؟