2777
2789
عنوان

دف زن برای عقد

221 بازدید | 20 پست

میخوام هم برای محضر هم برای تالار دف زن بیارم لباسم تو محضر کت شلوار سفیده تو تالار لباس عروس ابی

لباس نامزدم هم ابی گرفتیم

لباس خواهرم هم ابیه

الان اگ بخوام تو تالار ابی بپوشن دیگه خیلی ضایع میشه

بنظر شما چ رنگی بپوشن ؟

میخوام تو محضر ی رنگ بپوشن تو تالار ی رنگ دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آبی بپوشن دیگه کی نگاه به عروس میکنه |:

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

یکی از دوستام دف زنه مراسمه گروه دارن😐ببخشید ولی خودشون میگن خیلی خزبازیه تو مراسمبرای عروسی خودش ن ...

چرا باحاله ک مخصوصا تو محضر موقع بله دادن موقع کادو دادن میخونن

همون دیگه میگم ضایس نمیدونم چ رنگی بگم

سبز ، زرشکی

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠