2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 61 پست
خب اخه حداقل بمیره یه پولی بهم برسه خوشحال میشم هیچوقت تاحالا خوشحالم نکرده خب

حالا اگه پولم بهت رسید بعدش نمیگی کاش باهاش رفتار بهتری داشتم

داداشی.عاشق تولید مصنوعات چوبی.وارایشگری هستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۲😞

عزیزم تو منی یا من توام منم ۳۲ سالمه ۳ ساله بابامو از دست دادم بابای منم ۵۵ سال داشت که فوت کرد میدونم چیا بهت میگذره جز من کسی حالتو نمیفهمه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
حالا اگه پولم بهت رسید بعدش نمیگی کاش باهاش رفتار بهتری داشتم

من رفتار بدی تاحالا باعاش نداشتم خیالم راحته. خودش خوب میدونه چه ادمیه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مادرم هنوز هنوزه گریه میکنه واسه بابام یعنی 2ساله هر روز واسه بابام نماز میخونه2ساله پول میده براش نماز بخونن یک مدت قرص اعصاب میخورد نتونست قطع کرد هر هفته میره سر خاک بابام گریه می کنه

امروز سالگرد آقاجونم ( بابای مامانم) وقتی حال مادرم بعد چهار سال که پدرش فوت کرده میبینم بهت حق میدم که برات عادی نشه یکی از مهم ترین آدمای زندگی ات رو از دست دادی معلوم که باهاش کنار نمیای من تو بهمن دو تا بابابزرگم از دست دادم بابابزرگم چهار سال پیش رفت داغ دوباره دیدنش تا قیامت به دلم موند فقط از خدا میخوام که بهت آرامش بده

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

عزیزم تو منی یا من توام منم ۳۲ سالمه ۳ ساله بابامو از دست دادم بابای منم ۵۵ سال داشت که فوت کرد میدو ...

وااای جدی میگی؟؟، چن تا بچه این؟ متاهلی؟؟ تورو خدا بگو باید چیکار کنم؟ مامانم چیکار کنه؟

مادرم هنوز هنوزه گریه میکنه واسه بابام یعنی 2ساله هر روز واسه بابام نماز میخونه2ساله پول میده براش ...

الهی بگردممم😭😭😭چی ازشون میمونه این همه بی تابی میکنن

خواهر برادر داری؟ مامانت تنها زندگی میکنه؟

نه ندارم

آره از بعد اینکه عروسی کردم دیگه تنها شد

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خیلی غصه میخوری هر روز؟؟؟مامانت چیکار میکنه؟؟ تونستی ب زندگی عادی برگردی؟؟باید چیکار کنیم با دلتنگی

من اون موقع ۱۴ سالم بود

خیلی سخت بود خیلییییی

از همه بیشتر غصه خوردنای مامانم اذیتم میکرد

من با هیچ کس درد دل نمی کردم کلا اون تایم از آدما بدم میومد

فقط نامه مینوشتم تو دفترم پررررر متن بود به بابام به دنیا به خدا

وقتی به بابام فکر میکنم میخوام دق بکنم برای همین سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم💔

الهی بگردممم😭😭😭چی ازشون میمونه این همه بی تابی میکنن

به خدا داغون شدیم 2ساله بابام فوت شده منم33سالمه بچه دومم به دنیا آمد بابام تو این دنیا نبود خیلی گریه کردم دلم میخاس بچمو بغل کنه