2777
2789
همین دیگه...وکیل بلاگرن درواقع...برا کارت پیش کسی برو که اول وجدان کاری داشته باشه و با قیمت مناسب و ...

سلام عزیزم

شما خودت پول رو بعد از نتیجه میگیری؟

اصلا مگه کار وکیل تعهد به نتیجه هست که میگید بعد از نتیجه پول پرداخت بشه

وکالت تعهد به وسیله هست نه نتیجه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
معروف به پدر و حامی حقوق زنان

منتها با پول

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتها با پول

شما میری سوپر مارکت خرید میکنی یا مریض میشی میری پیش دکتر حق ویزیت و...پرداخت نمیکنی که از وکلا انتظار دارین بدون حق الوکاله یا هزینه مشاوره بهتون خدمات بدن؟!

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

من یادمه برا تهدید بهش پیام دادم تو پیجش گفته بود رایگان کمکتون میکنم پیام ک دادم یه بات واتسپ داشت در جا جواب داد اواش چهار صد هزارتومن برا مشاوره پول واریز کن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

سلام عزیزم شما خودت پول رو بعد از نتیجه میگیری؟اصلا مگه کار وکیل تعهد به نتیجه هست که میگید بعد از ن ...

ببین عزیزم یه وقتی هست مثلا موکل پروندش مالی ورثه ای هست...طرف میاد میگه من ۵۰ تومن میگیرم برا وکالت...یکی هست میگه من ۱۰ تومن ورودی میگیرم و بعد از نتیجه مابقی رو....

خب کدومش یعنی تعهد ؟

خیلی ساده شرح دادم

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
شما میری سوپر مارکت خرید میکنی یا مریض میشی میری پیش دکتر حق ویزیت و...پرداخت نمیکنی که از وکلا انتظ ...

نخیر نمی رم ولی اون حقه باز برا جلب فالوور گفته بود دخترا و زنایی ک تهدید میشن رو مجانی بهشون کمک میکنم مثلا حامی حقوق زنان خودشو معرفی کرده بود

بعد ک پیام دادم گفت اول چهارصد واریز کن تا فقط مشاوره بدم

من یادمه برا تهدید بهش پیام دادم تو پیجش گفته بود رایگان کمکتون میکنم پیام ک دادم یه بات واتسپ داشت ...

اره منم باهاش مشاوره گرفتم ۷۰۰پول مشاوره تلفنی دادم

گفت میتونم شماره یارو رو بگیرم خودم و آگاهی جوری تهدیدش کنم خیالت راحت شه ولی هزینش ده تومنه

گفت البته بنظرم تو مورد تو نیازی به این کار نیس وقتی طرف چهارماهه پیداش نیس و نیازی نیست و اینا ولی خودم دودلم

اره منم باهاش مشاوره گرفتم ۷۰۰پول مشاوره تلفنی دادم گفت میتونم شماره یارو رو بگیرم خودم و آگاهی جوری ...

عزیزم لازم نبود ده بدی ک اون تهدیدش کنه کافیه با ۲۰۰ تومن می رفتی دادسرا شکایت تنظیم میکردی اگه تهدید مجازی بود خود فتا همونجا بهش زنگ میزد دهنشو صاف میکرد

من همین کارو کردم

ببین عزیزم یه وقتی هست مثلا موکل پروندش مالی ورثه ای هست...طرف میاد میگه من ۵۰ تومن میگیرم برا وکالت ...

نتیجه دست وکیل نیست وکیل تلاش میکنه نتیجه ی درستی بگیره در راستای حق و منفعت موکلش اما بستگی به نظر قاضی داره .....

اینکه پیش پرداخت بگیری و مابقی در روند دادرسی فرق میکنه شما میگی در صورت نتیجه ....منم گفتم ما تعهدمون تعهد به نتیجه نیست منم خیلی روان و واضح عرض کردم

نخیر نمی رم ولی اون حقه باز برا جلب فالوور گفته بود دخترا و زنایی ک تهدید میشن رو مجانی بهشون کمک می ...

عزیزم چرا طلبکاری خب نرو

عزیزم چرا طلبکاری خب نرو

متوجه نمیشی چی میگم بیخیال

طرف رسما تو پیجش دروغ گفته برا جذب فالوور

این چطور وکیلی هست ک اینطور سر مردمو شیره میماله

عزیزم لازم نبود ده بدی ک اون تهدیدش کنه کافیه با ۲۰۰ تومن می رفتی دادسرا شکایت تنظیم میکردی اگه تهدی ...

من متاسفانه مدرک تهدید ندارم ازش

ازطرفی من دوبار با فتا تماس گرفتم فقط گفتن باید بری مرجع قضایی مدارک تحویل بدی شکایت کنی

یکی اینکه من مدرک ندارم یکی هم اینکه من بهشون گفتم شمارش رو بدم بهتون نمیشه زنگ بزنید تهدید کنید؟گفت نه حتی خندید بهم مسخرم کرد

طرف رسما تو پیجش دروغ گفته برا جذب فالوور این چطور وکیلی هست ک اینطور سر مردمو شیره میماله

چی بگم والا

من الان پول برام مهم نیس اینکه گفت اینکارو میتونه برام کنه که طرف بترسه و دیگه سمتم نیاد یکم ته دلم رو روشن کرده بود

نتیجه دست وکیل نیست وکیل تلاش میکنه نتیجه ی درستی بگیره در راستای حق و منفعت موکلش اما بستگی به نظر ...

منم نتیجه ی مطلوب موکل و وکیل رو گفتم نه نظر قاضی ..صحبت ما الان حق الوکاله ی منصفانه با تعهد و وجدان کاری هست...که درستش همون که گفتم...بله شما صریح و واضح گفتی ولی تفسیر به رای خودتون رو

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚