2777
2789
من متاسفانه مدرک تهدید ندارم ازش ازطرفی من دوبار با فتا تماس گرفتم فقط گفتن باید بری مرجع قضایی مدار ...

پشت تلفن ک کاری نمی کنن همون وکیلم بدون مدرک برات نمی تونست کاری کنه نهایت بهت میگفت یه شاهد جور کن بیار

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

متوجه نمیشی چی میگم بیخیال

میدونی یه سری از آدما عادت دارن همه چی به نفع خودشون باشه حالا یا تربیت غلط بوده یا جامعه و اطرافیان این باور بهشون القا کرده

من متوجه شدم شما منظورت چیه اما شما نمیخوای قبول کنی طرف رفته درس خونده کتاب خریده وقت گذاشته از مهمونی و پارتی و خرید و مسافرتش زده شده دکتر و وکیل و....پس این مبلغی که میگیره برای مشاوره بهای اون سالهاست نه یک ساعت مشاوره

هر چند من خودم تو این سال ها مبلغی برای مشاوره نگرفتم چه مجازی چه مراجعه کننده حضوری اما خب آدم ها متفاوتند

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی یه سری از آدما عادت دارن همه چی به نفع خودشون باشه حالا یا تربیت غلط بوده یا جامعه و اطرافیان ...

ببین عزیزم من هیچ مشکلی با مبلغی ک میگیره ندارم نوش جانش مشکل من اینه ک ب دروغ تو پیجش میاد میگه رایگان کمک میکنم بعد ک میری پی ویش میگه پول واریز کن

اونم با اب و تاپ از بدبختی زنا انگار سو استفاده میکنه یه جورم نوشته اگه تهدید شدی و فلان شدی فقط کافیه ب من پیام بدی بدون دریافت هیچ هزینه ای کمکت میکنم

خب چرا دروغ میگه همونجا بگه یه مقدار باید پرداخت کنید

اگه این کارش از نظر شما مشکلی نداره من دیگه حرفی ندارم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

پشت تلفن ک کاری نمی کنن همون وکیلم بدون مدرک برات نمی تونست کاری کنه نهایت بهت میگفت یه شاهد جور کن ...

همین مجید محمودی گفت ده تومن ازت میگیرم شمارش رو به من میدی من و آگاهی جوری باهاش حرف میزنیم دیگه سمتت نیاد و بترسه گفت به فتا نیازی نیس

همین مجید محمودی گفت ده تومن ازت میگیرم شمارش رو به من میدی من و آگاهی جوری باهاش حرف میزنیم دیگه سم ...

عزیزمم تو هیچ مدرکی ازش نداری اگاهی چطوری بره یکیو الکی تهدید کنه فردا پس فردا طرف مدعی شد چی

من پیرینت تهدیدش و فوشش رو بردم دادسرا اونم ن تو اپ تو پیامک منو تهدید کرده بود تازه زنگ زده بود با خطش اورژانس برا مزاحمت فرستاده بود دره خونه مون پیرینت همه چیو داشتم انقدر مدارکم کامل بود سه ماه بعد ک خاستن برا طرف احضاریه بفرستن گفتن باید شاهد بیاری این مدارکت کامل نیس

بعد تو میخای بدون هیچی طرفو تهدید کنن مامور مملکت مگه مغزشو ببخشید خر گاز گرفته

عزیزمم تو هیچ مدرکی ازش نداری اگاهی چطوری بره یکیو الکی تهدید کنه فردا پس فردا طرف مدعی شد چی من پیر ...

اخه چاره ای ندارم از استیصاله وضعیتم

این وکیل مجید محمودی آشنا داره که اینکارارو میکنه

یکی هم تو کویسشن باکس ها ازش تشکر کرده بود که همینکارو براش کرده بود از دست پسره خلاص شده بود