2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معروف به پدر و حامی حقوق زنان

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من تعریفشو تو سایت ها دیدم و خیلی هم گرون میگیره کلا پیجشم خیلیا دنبال میکنن نمیدونم والا

همین دیگه...وکیل بلاگرن درواقع...برا کارت پیش کسی برو که اول وجدان کاری داشته باشه و با قیمت مناسب وپول روبعد از نتیجه بگیره و..

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
همین دیگه...وکیل بلاگرن درواقع...برا کارت پیش کسی برو که اول وجدان کاری داشته باشه و با قیمت مناسب و ...

هزینه برام مهم نیس فقط میخوام اگه خدایی نکرده چیزی پیش اومد واقعا به نتیجه برسم🥲

شما چیزی درموردشون میدونین؟واقعا کارش خوبه؟

من تو اینستا دیدمشون شناخت زیادی ندارم

اما همون اینستا هم کلی راهنمایی بدون هزینه و بی منت دیدم از ایشون

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من تو اینستا دیدمشون شناخت زیادی ندارم اما همون اینستا هم کلی راهنمایی بدون هزینه و بی منت دیدم از ا ...

عزیزم این ترفند بلاگراست برای جذب فالوور در هر حیطه ی کاری هم هست

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚