2777
2789

من خوابگاهی بودم شهری هم توش خوابگاه میرفتم به نسبت شهر مذهبی هست هم اتاقیام با دوست پسراشون برای س ک س میرفتن تو جاده( یعنی پسره ماشین داشت)وقتی هم پریودشون عقب میوفتاد تا مرز سکته میرفتن من کاری به عقاید مذهبی ندارم چون اونا حتی نمازم نمیخوندن ولی اینکه از طرف یه بیماری بگیرن خدایی نکرده باردار بشن چون بهرحال تو هر نوع جلوگیری امکانش هست یا تو آینده ازدواجشون تاثیر بذاره چی؟

چون این دوست پسرایی من از اینا دیدم یه بچه مثلا ۲۰ ساله نهایتا ۲۳ ساله بود که نه شغلی داشت نه سربازی رفته بود نه بهشون میاد اصلا بیان اینا رو بگیرن🫠واقعا با چه عقلی خودشون رو در اختیار اینا میذارن اصلا فکرش رو میکنن❓️

شاید به فکر اینکه یکی بیاد اینارو مثل لباس بگیره نبودن

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده ن

شاید فکر می کنن بعدا ازدواج می کنن

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

منم همیشه برام سواله ولی خب متوجه شدم ک دنیا همه جور ادم و همه جوز زندگی داره و همین چیزاس ک تفاوتارو ایجاد میکنه همین چیزاس ک خوبو بدو معنی دار میکنه و هر کسی با قدرت اختیاری ک داره راه زندگیش رو انتخاب میکنه و درست نیس قضاوتشون کنیم چون ما با کفشای اونا راه نرفتیم