2777
2789
عنوان

افسردگی💔

73 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام

من هیچ دوستی ندارم و مجبورم از شما کمک بخوام لطفا کمکم کنید و راهنماییم کنید تا عمر دارم دعاتون میکنم😭

من کنکوری هستم

من همیشه دانش آموز ممتاز مدرسه بودم از ۷ سالگی بدون کمک گرفتن از کسی درس خوندم و هیجوقت حتی مامان بابام بهم دیکته نمیگفتن

همیشه معدل ۲۰ بودم و عاشق دندونپزشکی

به خاطر اینکه نهایی دهم رو فقط سر ی امتحان که مریض هم بودم بد دادم دچار افسردگی شدم سال یازدهم خیلی بدتر شد و منیکه عاشق درس خوندن بودم سال یازدهم رسما لای کتاب رو هم باز نکردم

سال دوازدهم خواستم مدرسه نرم به کل و تو خونه بخونم با ی مشاور خبره

رفتم ی مدرسه ی جدید و مامان بابام کلی تعریف درسم رو کردن و مدیر از حساب اینکه امسال رتبه میشم اجازه داد مجازی بیام و هرجا نشسته گفته فلانی(من) درسش عالیه حتما رتبه میشه جوریکه تمام بچه های اونجا منو میشناسن

و مشاوره ذلیل شده فقط ۳۵ میلیون ازم گرفت و نه تنها باعث پیشرفتم نشد بلکه هر روز تحقیرم می کرد

دچار حمله پنیک شدم بارها و دارو مصرف می کنم و مدام فکر خودکشی و.... تو سرمه چون نتونستم امسال هم درس بخونم

امتحان دی ماه امسال رو مجبور بودم طبق قانون بدم و مدیر وقتی نمره های درخشان منو ببینه احتمالا کل تصور ذهنیش بهم میریزه و می ترسم اجازه نده غیر حضوری پیش برم و آبروم بره

بگید من چیکار کنم واقعا توان درس خوندن ندارم حالم از کتابام بهم میخوره امتحان دی ماه هم دوتا مونده تا تموم شه:)

کاش بمیرم

اولا هیچ کس برای درس خودکشی نمیکنه جان تو بیشتر از هرچیزی تو دنیا ارزش داره در ثانی تو نیاز داری ریلکس کنی بری تو طبیعت جایی که فارغ از هر دغدغه بشی برای چند ساعت و حتی چند روز چیزی که آرومت میکنه انجام بده بعد یه مدت سعی کن ذهن تو آروم کنی فکر کن کنکور دادی قبول شدی بعد اون برو کتابخانه یا پانسیون ثبت نام کن بشین هرروز برو درس بخونم قطعا نتیجه میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا هیچ کس برای درس خودکشی نمیکنه جان تو بیشتر از هرچیزی تو دنیا ارزش داره در ثانی تو نیاز داری ریل ...

ولی من تا پای اجراش هم رفتم و خانوادم مانع شدن

من همه چیزم و فدای درس کردم تفریح درس و...و اگر کنکور نشه من رسما یک فرد بی مصرف میمونم

من دوساله درگیر افسردگیم هستم تراپی رفتم روانپزشک رفتم هیچی حال من و حتی ی ذره بهتر نکرد

من حالم از کتابایی که بزاری روی هم قد خودمن بدم میاد

شما میگی چند روز استراحت کن من در واقع چهار ماهه دارم استراحت میکنم ولی نمیتونم

بدم میاد از کتابام همینا باعث شدن من تو این به این حد از جنون برسم

ولی من تا پای اجراش هم رفتم و خانوادم مانع شدن من همه چیزم و فدای درس کردم تفریح درس و...و اگر کنکور ...

ببین انقدر بهت فشار اومده متوجه حرف من نشدی! گفتم فدا نکن تو حق نداری همه چیو فدای درس کنی دو روز دیگه مثلا قبول بشی حتی از این کشور بری و خیلی موفقیت ها کسب کنی آثار جسمیش مونده! حتی اگه آسیب و اثار روانیش بره جسمیش میمونه و به سختی فراموش میشه تو حق نداری این کارو بکنی از طرفی گفتم ریلکس کن چند روز از محیط دور باش بعد با ذهن آروم برگرد

ببین انقدر بهت فشار اومده متوجه حرف من نشدی! گفتم فدا نکن تو حق نداری همه چیو فدای درس کنی دو روز دی ...

نمیدونم روانی شدم بخدا

این چه زندگیه من دارم 😭از خانواده از مدیر از معلم از دوستام از همه خجالت میکشم

نمیدونم روانی شدم بخدا این چه زندگیه من دارم 😭از خانواده از مدیر از معلم از دوستام از همه خجالت میک ...

ببین حرف زدن خیلی وقت ها اثرگذار نیست! ولی فکر کردن چرا! تو فکر کن ببین مثلا اگه الان غصه بخوری خودتو بکشی و اینا درس نخونی چی بهت میرسه؟ منطقی بهش فکر کن یا مثلا با اعصاب خوردی بری پای درس چی بهت میرسه؟ گیرم قبول هم بشی اونی که میخوای رو نمیشی یا اون دانشگاه و رشته نیست پس وقتی میدونی چیزی بهت نمیرسه چرا اینجوری به موضوع نگاه میکنی؟ بگرد دنبال راه حل که راه حل قشنگ رو برات گفتم

ببین حرف زدن خیلی وقت ها اثرگذار نیست! ولی فکر کردن چرا! تو فکر کن ببین مثلا اگه الان غصه بخوری خودت ...

میدونی مطمئنم پشت کنکور بمونم بهترین رتبه رو میارم

ولی از مدیر خجالت می کشم

میخواستم از الان شروع کنم برای کنکور سال بعد

میگم که مطمئنم نتیجه ی خوبی میگیرم چون من دانشگاه و رشته ای که میخوام باید زیر ۵۰۰ باشم

ولی از مدیری که قد ی دنیا روم حساب باز کرده و پز منو به همه داده خجالت می کشم خیلییییییی خجالت می کشم

میدونی مطمئنم پشت کنکور بمونم بهترین رتبه رو میارم ولی از مدیر خجالت می کشم میخواستم از الان شروع کن ...

چرا باید پشت کنکور بمونی؟ مثلا چرا الکی به خودت تلقین میکنی نمیتونی دیگه بدتر از اونی نیستی که چند ماه آخر دوازدهم تازه یه حرکتی زدم حداقل از قبل بچه درس خون بودی کار زیاد سختی نیست کنکور رو سد نبین موفقیت هم نبین فقط کنکور رو به چشم یک امتحان ببین که قرار نیست ارزش کسی ثابت بشه فقط قراره بفهمی با خودت چند چندی همین! بشین آزمون ثبت نام کن حضوری برو نمیخوای هزینه کنی هم هر جمعه که آزمون داری یا یک هفته درمیون قشنگ بشین پشت میز دفترچه میاد بیرون دانلود کن حل کن زمان بزار مطمئنم پیشرفت میکنی