بچه ها سلام
من هیچ دوستی ندارم و مجبورم از شما کمک بخوام لطفا کمکم کنید و راهنماییم کنید تا عمر دارم دعاتون میکنم😭
من کنکوری هستم
من همیشه دانش آموز ممتاز مدرسه بودم از ۷ سالگی بدون کمک گرفتن از کسی درس خوندم و هیجوقت حتی مامان بابام بهم دیکته نمیگفتن
همیشه معدل ۲۰ بودم و عاشق دندونپزشکی
به خاطر اینکه نهایی دهم رو فقط سر ی امتحان که مریض هم بودم بد دادم دچار افسردگی شدم سال یازدهم خیلی بدتر شد و منیکه عاشق درس خوندن بودم سال یازدهم رسما لای کتاب رو هم باز نکردم
سال دوازدهم خواستم مدرسه نرم به کل و تو خونه بخونم با ی مشاور خبره
رفتم ی مدرسه ی جدید و مامان بابام کلی تعریف درسم رو کردن و مدیر از حساب اینکه امسال رتبه میشم اجازه داد مجازی بیام و هرجا نشسته گفته فلانی(من) درسش عالیه حتما رتبه میشه جوریکه تمام بچه های اونجا منو میشناسن
و مشاوره ذلیل شده فقط ۳۵ میلیون ازم گرفت و نه تنها باعث پیشرفتم نشد بلکه هر روز تحقیرم می کرد
دچار حمله پنیک شدم بارها و دارو مصرف می کنم و مدام فکر خودکشی و.... تو سرمه چون نتونستم امسال هم درس بخونم
امتحان دی ماه امسال رو مجبور بودم طبق قانون بدم و مدیر وقتی نمره های درخشان منو ببینه احتمالا کل تصور ذهنیش بهم میریزه و می ترسم اجازه نده غیر حضوری پیش برم و آبروم بره
بگید من چیکار کنم واقعا توان درس خوندن ندارم حالم از کتابام بهم میخوره امتحان دی ماه هم دوتا مونده تا تموم شه:)
کاش بمیرم