2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 84 پست
اصل داستان مشکل داره بعد شما میگی شغلش چیه

والا 😂 امروزه بیشتر دختر میرن سمت مردان ثروت مند گفتم شاید بنده خدا پولدار هست که اینقدر خاطر خواه داره 😂😁

درخواسـت دوسـتـــی رد ❤️🥺
تازه تو تاپیکای قبلشم هست اقاهه بچه هم داره

دیگه بدتر

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این جمله خیلی تکان دهنده اس:دعا کنیم دلیل گریه های شبانه یک نفر نباشیمچون شب هایی برامون پدیدار میشه ...

یکی از عشق های منم سر خیانت همجنس برای همیشه تمام شد 😔

و شد حسرت ابدی توی دلم...

حسرت داشتن کسی که دیگه ندارمش

البته اون محل زنه نمی داد ولی اون به زور چسبید بهش

و زنه هم هیچ وقت نفهمبد با خودخواهیش زندگیم رو نابود و جهنم کرد

اما یک روز جهنم به یادش میاره...

همون طور که جهنم رو برا من ایجاد کرد

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

استارتر ببخشید خانوما وزنم داره میاد پایین شکمم ترک میخوره به جز روغن زیتون چی بزنم ترمیم شه؟

روزانه 6 تاپیک ظرفیت داری بزنی چرا وسط تاپیک یه نفر دیگه ؟:)

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

واییییی چیزی بهت نمیگم ولی اصن اون گوه اون خراب تو چطور دلت اومد بری با یه مرد متاهل اون بیشرف بود تو چرا رفتی باهاش تو رابطه ؟ علاوه بر اینکه کارت فوق العاده زشت و وقیحانس واست متاسفم که دلت به حال اون زن نسوخت . تو خودت زنی

خودتو بزار جای اون زنه بدبخت دوست داشتی شوهرت با یه زن باشه ؟ میپسندیدی ؟ مخم سوت کشید.

بهم بزن لطفا. بایدم عذاب وجدان بگیری والا انگار کار خوبیه رفتن تو رابطه ای که طرف متاهله

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

روزانه 6 تاپیک ظرفیت داری بزنی چرا وسط تاپیک یه نفر دیگه ؟:)

شانس ندارم تاپیک میزنم با عنوان واقعی هیچکس نمیاد اینجور تاپیکا شلوغ میشه گفتم بپرسم:))

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

والا 😂 امروزه بیشتر دختر میرن سمت مردان ثروت مند گفتم شاید بنده خدا پولدار هست که اینقدر خاطر خواه ...

یکی چند وقت قبل تاپیک زده بود وارد زندگی متاهل شده بود تازه خرج مرده هم میکرد به اینچیزا نیست که بعضیا بیمار و روانی ان

رابطه با مرد متاهل

مثل نشستن تو ماشین بدون بنزین میمونه

تا هروقت دلت بخواد میتونی توش بشینی

اما بنزینی نداره که تورو به مقصد برسونه

مقصد ما ادم ها ارامش و راحتی عشق پاکه !

تو حتی اگه به اون اقا برسی

به این سه صفت نمیرسی

سرزنشست نمیکنم فقط راهنمایتت میکنم

که اگه الان لبه چاهی داخل چاه نیفتی

زمین گرده .خدا بدتر سرش بیاره.ادم هرکاری میکنه باید فکر عاقبتش هم باشه

دقیقا و إلهی که این زخم نشه عقده برا من

و هیچ وقت من به هم جنس خیانت نکنم 🥀