2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 84 پست

تو خودخواهی و برای خودت هیچ ارزشی قائل نیستی که لیاقت خودتو یه مرد دست دوم متاهل میبینی

و از طرفی هم داری به یک زن دیگه ظلم میکنی

با یه تراپیست حرف بزن و اون رابطه لجن رو تمومش کن

تاثیر داره ولی خودت نمیخوای. انگار به دست و پا زدن تو این لجن عادت کردی

Feminist

عزیزم ببین کارت بسیار اشتباهه

این روزا حتی ارتباط با پسر مجرد هم ۷۰ درصد پوچ و بیفایده هست و آخر و عاقبت نداره چه برسه به متاهل

بعدشم اون آقا اگر خوب بود برای شریک زندگیش خوب بود کسی که خیانت میکنه اصلا ذات نداره و درست بشو هم نیست

هر چقدرم جلو شما از خانمش بد بگه بازهم خانمش انتخابش بوده و شمارو به اون ترجیح نمیده

بعدشم عزیزم آدم باید با یکی توی رابطه باشه که بدونه اون شخص مال خودش تنهاست

شما خودت حس بدی نمیگری ازینکه اولویت دوم هستی؟یا یواشکی با شما صحبت میکنه؟

از طرفی میدونی ممکنه خانمش بفهمه میتونه از شما شکایت کنه؟

قربونت برم عزیزم این کار آخر عاقبت نداره بنظرم همین حالا تا این حس رو داری بهش پیام بده و تمومش کن بعدشم بلاکش کن که مظلوم نمایی هاش رو نبینی

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌱باردار نیستم..تیکر هدف🌱اونجاکه شمس لنگرودی میگه:صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد...!️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاور تاثیری نداشته چون هنوز خودت نمی خواهی این رابطه ایی که تهش تو بیشتر ضربه می خوری رو تموم کنی ب ...

چونکه اتفاقا خوشش میاد مرد متاهل بهش حس داره .الان فک میکنه چه پخی هست وقتی حس میکنه اینو بیشتر از زنش اون مرتیکه دوس داره.حس قدرت و شعف بهش میده

چوبش میخوری حالا ببین

نیازی نیست ما چیزی بگیم

من با اینکه مجردم و کلی تنهام به خودم اجازه نمیدم حتی یک نگاه به مرد متاهل بندازم

یکبار یکی از همشهریام(متاهل) تو شهر دیگه هی دنبال رابطه بود محترمانه کم محلش کردم به خودم میگم چرا گند نزدم بهش که دفعه دیگه طرف زن و دختری جرات نکنه بره؟!؟؟؟

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

فقط از خدا کمک بخواه یه جوری میچینه که مرتیکه از چشمت می افته .نکن بحث دو تا خونوادست .وگناه نا بخشودنی .اگه هر دو هم جدا بشین کارما زندگیتونو داغون میکنه وهرگز روی خوشبختی نمیبینی .شاید چند صباحی خوش بگذرونی ولی ید تاوان میدی

اول خونه تو عوض کن بعدم خط تو. کلا دور شو ازش.زن اونم با هزاران امید داره باهاش زندگی میکنه چ زیاده پسر یه لحظه خودتو بزار جای اون زن تصمیم جدی بگیر.یه زندگی از هم میپاشه.سعی کن همه جوره ازش دور شی.دعوا هم تونستی بگیر بزار ازت دلسرد بشه

واسه زنش خوب نبوده اومده با تو

تو که نفر سومی معلوم نیست با کی از پشت بهت خنجر بزنه

به هرحال دنیا دار مکافاته ..

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

استارتر ببخشید

خانوما وزنم داره میاد پایین شکمم ترک میخوره

به جز روغن زیتون چی بزنم ترمیم شه؟

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

اسی سریع رابطتو قطع کن قبل از این که وابسته تر شی

اونی که به زنش وفا نکرده به تو هم رحم نمیکنه

وگرنه میرسه به جایی که باهاش رابطه جن....سی داشتی و از ترس زنش و قانون نمیتونی کاری کنی

تو فقط براش زنگ تفریحی وگرنه تایم اصلیش و اولویتش زنشه

پسر مجرد پره اخه با متاهل .....

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دزد هم اولین دزدیش، عذاب وجدان میگیره

دروغگو هم اولین دروغش، عذاب وجدان میگیره

قاتل هم اولین قتلش، عذاب وجدان میگیره

بعدش براشون عادی میشه...

شما وابستگی و عادت چشمت و کور کرده

اگر الان بری کات کنی و راه های برگشت و ببندی و ابدا برنگردی و بشینی خودت و بذاری جای زنش تا بفهمی عمق فاجعه ی کار تو، یعنی راه درست و داری میری

ولی اگر هی بهونه بیاری و عاشقم عاشقم کنی ،یعنی داری خودتو گول میزنی

و در همین راه کثیف میمونی

آدمی که تعهد به زنش نداره، لجنه

چ انتظار داری آینده ی زنش، آینده ی تو نباشه؟

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»