2777
2789
عنوان

گذشته شوهر

1185 بازدید | 80 پست

شوهر من با ی خانم تو محل کار همکار هستن که قبل از من باهاش بوده و نشده ازدواج کنن الان هر دو تاشون ازدواج کردن

اما من خیلی دارم به گذشته فک میکنم اعصابم به هم ریخته چون زمان دوستیشون وقتی اونجا خلوت بوده حتما کارای خاص کردن(بغل و بوس و..)

از خودم متنفرم چرا گول خوردم شوهرم قبل ازدواج بهم گفت با اون خانم فقط یک ماه تلفنی حرف زدیم و من نخواستمش چون زیاد دوست پسر داشت و این حرفا اما به نظرم واقعیت این نیس

همچنانم ک هرروز همو میبینن و ی جای کوچیک دو تا اتاق کار میکنن اصلا حس خوبی نیس

شوهرت باید شغلش عوض کنه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس خوبی نگرفتم ولی مهم الان جایگاه توعه ک همسر این اقایی

اونم کاری نمیکنه چون دیگ خرابی خودشو به همسرت نشون میده

نه نگران نباش

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

اگه اونو میخواست میگرفتش هر جوری شده تفریحی باهاش بوده یا یه مدت باهاش بوده از اخلاقش خوشش نیومده یا هر چیز دیگه ای ولی اگه اونو میخواست تورو نمیگرفت راحت میتونست به خانوادش بگه از همکارم خوشم میاد برید خواستگاری و حتی نگه دوست بودیم

منم حس خوبی نگرفتم ولی مهم الان جایگاه توعه ک همسر این اقایی اونم کاری نمیکنه چون دیگ خرابی خودشو به ...

آره خب الان که دیگه شوهر داره ادعاشم میشه که خیلی عاشقن

اما الان که قهریم و داریم جدا میشیم میگم لابد شوهرم همش اونو میبینه یاد خاطراتش میفته