2777
2789
عنوان

چله یاسین

3283 بازدید | 23 پست

تابحال گرفتین؟نتیجه ک مطمئنم گرفتین،میشه بگین چن وقت بعدش؟فرداروزآخرنذرمه دل تودلم نیس

مطمئنم بالاخره خداحاجت روام میکنه☺

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

عزیزم من امروز روز 7 امه ک چله یاسینه ایت الله نخودکی رو میخونم و حاجتمو روز دوم گرفتم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
عزیزم من امروز روز 7 امه ک چله یاسینه ایت الله نخودکی رو میخونم و حاجتمو روز دوم گرفتم

من ک هنوزحاجت نگرفتم ولی ازوقتی شروع کردم همش اتفاقای خوب میوفته واسم😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک هنوزحاجت نگرفتم ولی ازوقتی شروع کردم همش اتفاقای خوب میوفته واسم😄

عزیزم انشالله ک حاجتتو میگیری

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
میشه درموردش یکم توضیح بدین 

چهل روز یک مرتبه سوره حمد و یازده بار سوره توحید و یک بار یاسین میخونی و برای رد مظالم روزی 110 یا 1100 تومن صدقه کنار بزار گلم

چهل روز یک مرتبه سوره حمد و یازده بار سوره توحید و یک بار یاسین میخونی و برای رد مظالم روزی 110 یا 1 ...

من فقط سوره آل یاسینو میخونم نمیدونستم باید این سوره هارم بخونم 

امروز روز نهمیه که میخونم حاجتمو گرفتم 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
چهل روز یک مرتبه سوره حمد و یازده بار سوره توحید و یک بار یاسین میخونی و برای رد مظالم روزی 110 یا 1 ...

ولی اون چیزی ک من درباره چله یاسین خوندم این بودک روزی یبارسوره یاسینوبخونیم وتاچهل روزادامه بدیم😕ینی اشتباه خوندم این همه مدت؟

یه نذر دیگه از ایت الله نخودکی هست ک هفت چهارشنبه سوره ی یاسین میخونی 6 بارو میخونی یکی رو گرو نگه میداری بعد از براورده شدن حاجتت میری سر خاک اقای نخودکی و یاسن اخرو میخونی

من فقط سوره آل یاسینو میخونم نمیدونستم باید این سوره هارم بخونم  امروز روز نهمیه که میخونم حاج ...

دقیقامنم مثل شما،تازه تامن شروع کردم نیم ساعت بعدش یه اتفاق خوشحال کننده درموردهمون حاجتم واسم افتادک مصمم شدم

من فقط سوره آل یاسینو میخونم نمیدونستم باید این سوره هارم بخونم  امروز روز نهمیه که میخونم حاج ...

عزیزم خوشحالم ک حاجت روا شدی مهم نیته نوعش مهم نیست

دقیقامنم مثل شما،تازه تامن شروع کردم نیم ساعت بعدش یه اتفاق خوشحال کننده درموردهمون حاجتم واسم افتاد ...

ایشالله به خواسته دلت میرسی برای منم دعا کن 

خیلی استرس دارم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
ولی اون چیزی ک من درباره چله یاسین خوندم این بودک روزی یبارسوره یاسینوبخونیم وتاچهل روزادامه بدیم😕ی ...

نه عزیزم نیت ادم مهمه چ فرقی داره چطوری بخونیم مطمئنن حاجت اگه بصلاحمون باشه جواب میگیریم عزیزم