2777
2789
عنوان

چله یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 23 پست
عزیزم خوشحالم ک حاجت روا شدی مهم نیته نوعش مهم نیست

ممنون ولی خیلی استرس دارم حاجتمو کامل نگرفتم ولی اصلشو گرفتم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
ممنون ولی خیلی استرس دارم حاجتمو کامل نگرفتم ولی اصلشو گرفتم

انشالله ک همونجوری ک دوست داری ب خواسته دلت برسی 😙

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله ک همونجوری ک دوست داری ب خواسته دلت برسی 😙

ممنون از دعای خوبت

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
من فقط سوره آل یاسینو میخونم نمیدونستم باید این سوره هارم بخونم  امروز روز نهمیه که میخونم حاج ...

عزیزم سوره یاسین با آل یاسین فرق داره یاسین همونه که اول قرآنه.آل یاسین برا امام زمانه ایشالاکه درست خونده باشی

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
عزیزم سوره یاسین با آل یاسین فرق داره یاسین همونه که اول قرآنه.آل یاسین برا امام زمانه ایشالاکه درست ...

پس من چله آل یاسین گرفتم سوره آل یاسین برای امام زمان میخونم

پس من چله آل یاسین گرفتم سوره آل یاسین برای امام زمان میخونم

آره عزیزم ایشالاحاجتتوخدابده .التماس دعا

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
من فقط سوره آل یاسینو میخونم نمیدونستم باید این سوره هارم بخونم  امروز روز نهمیه که میخونم حاج ...

ممنون خانومی😘

دل وقتی مهربونه , شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار، سر میکشه تو خونه🌹❤❤🌹❤🌹
ولی اون چیزی ک من درباره چله یاسین خوندم این بودک روزی یبارسوره یاسینوبخونیم وتاچهل روزادامه بدیم😕ی ...

عزیزم گرفتی اخر حاجتتو

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

من ک هنوزحاجت نگرفتم ولی ازوقتی شروع کردم همش اتفاقای خوب میوفته واسم😄

عزیزم گرفتی اخرحاجتتو

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده