2777
2789
عنوان

قتل پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 55 پست

مثل سلاله

چقدم ناز بود این دختر

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اون مرتیکه چون از بابا بچه پول میخواسته چه ربطی به اون طفلی داشته؟با کشتن بچه بدهیش تسویه شد؟دلش خنک شد؟

واقعاااااااا خیلی بد زمونه شده

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
اخرم چیزی دستگیرشون نشد پدر یاسین اعتیاد داشت بعد از گم شدن یاسین مادرش طلاقشو گرفت پارسال با یکی از ...

عزیزم ممنون ک به فکرمون بودی 

ولی من هیچوقت نیمذارم پسرم بره تو کوچه بازی چون خودمم نمیذاشتن 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
این جریان بچه تو کوچه بازی کردن کی میخاد تموم شه اخه قدیم که نیس یه لحضه چشم برداری تموم

قدیما هم این اتفاقا میوفتاده ولی خب خبرا مثل الان فراگیر نمیشده. کلا باید خیلی مراقب بچه ها بود.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
عزیزم ممنون ک به فکرمون بودی  ولی من هیچوقت نیمذارم پسرم بره تو کوچه بازی چون خودمم نمیذاشتن&n ...

منم ارزو به دل موندم که تو خیابون بازی کنم ولی هیچ وقت نزاشتن منم رو بچم حساسم و نمیزارم

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

بدبخت مادر ياسين از همه طرف خورده!!!

اون بچه ي تو شكمش رو چجوري تحمل كنه

حالا شوهرش خيلي آدم حسابي بوده كه دوستاش بخوان آدم حسابي باشن😐

مرده كلا اشتباه زده...

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

بعد يه سوال ديگه اون بچه ها كه ديده بودن يه آقايي اومده بچه رو برده نميتونستن يعني ويژگيهاي مرده رو بگن؟؟كه شناخته بشه؟

البته تو اين جنايتا سوال زياده...

خدا عاقبتمونو بخير كنه

یاسین دوتا انگشت نداشت بچه که بود انگشتش نمیدونم چجوری قطع شده بود همه میگفتن چون دستش اینجوریه دزدیدنش واسه گدایی و اینکارا چقدر مادرش چشم انتظارش بود 😭😭😭

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

درست میگی استارتر

😓با اجازت من ھم در مورد موضوعی بگم کہ مادر ھا بدونن یک لحظہ در حد ۱۰ ثانیہ غفلت از بچہ میتونہ چقددددددددر بد باشہ 

من شھر غریب ازدواج کردم یک دختر پاک دو سالہ دارم شیرین مثل عسل برای اینکہ تنھا نباشہ سعی کردم براش دوست و رفیق پیدا کنم ، ھمسایہ طبقہ دوم مادر دوست خانوادگیمہ و نوش پسرہ با دخترم گاھی میومد بازی ھمیشہ مینشستم کنارشون😓 چند روز قبل ظرف میشستم اومد خونہ ما بازی میکردن جلو چشام یک ھو اومد گفت خالہ من میرم با نی نی داخل اتاق بازی شما ھم میای یکھو نیا صدا بزن بعد بیا رفتن بہ ۴ ثانیہ نکشید کہ سر حواس بیام دارہ یک کاری میکنہ سریع دویدم اتاق دخترم 😓دیدم خدایااااااا بچہ گذاشتہ روی تخت دارہ ببخشید معذرت میخوام شورت بچہ من میکشہ پائین 

وای خدا کمکم کرد بالای سرم بود کہ زود فھمیدم و رفتم کلی داد زدم کہ گمشو بیرون دیگہ حقی نداری بیای با دخترم بازی کنی و ..... قلبم خیلی تند میزد باورم نمیشد و ھنوز عذاب وجدان یک کنار دلشورہ و نگرانی برای ھر لحظہ دخترم .....

بہ نظرتون تو روحیہ دخترم تاثیر منفی گذاشتہ؟ 

مامانا بچہ ھاتون مخصوصا دختراتون یک لحظہ ھم غافل نشید من داغون شدم اون لحظہ کہ یادم میاد

بعد يه سوال ديگه اون بچه ها كه ديده بودن يه آقايي اومده بچه رو برده نميتونستن يعني ويژگيهاي مرده رو ...

نه چون سناشون کم بود نمیتونستن کاملا توضیح بدن گفته بودن یاسین رفت سرکوچه بعدم با یه اقایی رفته 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
درست میگی استارتر 😓با اجازت من ھم در مورد موضوعی بگم کہ مادر ھا بدونن یک لحظہ در حد ۱۰ ثانیہ غفلت ...

الهي عزيزم...

لابد پدر مادرش اينكارو جلوش كردن و اين چيزارو بهش گفتن كه اينم همچين كاري كرده 

خطر رد شده...

حتما به پدر مادر پسره بگو

دخترت چندسالشه؟

الهي عزيزم... لابد پدر مادرش اينكارو جلوش كردن و اين چيزارو بهش گفتن كه اينم همچين كاري كرده  ...

دو سالشہ 

نمیدونید چقدر روحیہ ام خراب شدہ  چقدر سر اون پسر بچہ داد و فریاد کردم گفتم بہ مادر بزرگش میگفت اومدہ بالا مثل بید میلرزید بردیم دستشویی زیر زبونش نمک گذاشتیم اما من ھمش خودم سرزنش میکنم کہ چرا تنھا گذاشتمشون