2777
2789
عنوان

قتل پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 55 پست
واقعا جملت درستہ مرسی کہ یاداوری کردی😋😋😋😋😋👍🏽

😷😷😷😷😷😷

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
واقعا جملت درستہ مرسی کہ یاداوری کردی😋😋😋😋😋👍🏽

البته کاملا مشخصه که چی هستی که همسرت توی خیابون میکوبونه توی دهنت .😂😂😂😂

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته کاملا مشخصه که چی هستی که همسرت توی خیابون میکوبونه توی دهنت .😂😂😂😂

ارہ عزیزم تنھا مشکلی کہ دارم نمیتونم در برابر ابلھایی مثل تو خاموش باشم 😂😂😂😂👊تو چرا این ھمہ سرشار از کمبودی؟ مشکل داری کہ ھم بہ مادر بودنم گیر دادی ھم بہ روابط من با ھمسرم انشااللہ خدا مشکلاتت حل کنہ ولی میخوام در برابر ابلھان خاموشی کنم چھار تا کتاب بخون کنترل خشم یاد بگیر ترشیدہ پس زدہ 😂😂😂😂😂

ارہ عزیزم تنھا مشکلی کہ دارم نمیتونم در برابر ابلھایی مثل تو خاموش باشم 😂😂😂😂👊تو چرا این ھمہ سرش ...

😂😂😂😂😂😂

ارہ عزیزم تنھا مشکلی کہ دارم نمیتونم در برابر ابلھایی مثل تو خاموش باشم 😂😂😂😂👊تو چرا این ھمہ سرش ...

یه لیوان آب بخور نترکی از عصبانیت😉

یه لیوان آب بخور نترکی از عصبانیت😉

والا بہ خدا اگر عصبانی باشم 🙂میگم انگار بعد زارت پدر شوھرت موجی شدی ھااااا😅

کلی خندیدم😄 تاپیک ات با حال بودن 

انشااللہ خدا شفات بی نوبت بدہ الھی امین😍

والا بہ خدا اگر عصبانی باشم 🙂میگم انگار بعد زارت پدر شوھرت موجی شدی ھااااا😅 کلی خندیدم😄 تاپیک ات ...

باشه واست دعا میکنم به خاطر اخلاق تندت کمتر کتک بخوری .

والا بہ خدا اگر عصبانی باشم 🙂میگم انگار بعد زارت پدر شوھرت موجی شدی ھااااا😅 کلی خندیدم😄 تاپیک ات ...

دیگه هم ریپلای نکن میخوام بقیه تاپیکارو بخونم .باتچکر

کاربران محترم داخل تاپیک جر و بحث و بی احترامی نکنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

باشه واست دعا میکنم به خاطر اخلاق تندت کمتر کتک بخوری .

👊👊👊بیا اینم مالہ تو 😕 تو مریضی ھر چی میگی حق با شماست بہ خدا یہ دکتر برو چھارتا کتاب 🙂ببخشید چھار تا قرص بدہ اروم بشی😂😂ھر چقدر میخوای ریپلایم کن دیگہ پیامات نمیخونم تو عقدہ گشایی کن کہ پیروزی مریض روانی💩💩💩 😷😷😷دھن بہ دھن کردن با تو فقط شان ادم پائین میارہ ھر چقدر میخوای بخور💩💩💩💩💩بہ قول شھر یاری بخور بخور بخور بخور