2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 8021 بازدید | 131 پست
لوازم یدکی ماشین داره و بوتیک داره  و یه خونه اجاره ای

منم تو همیچین شرایطی بودم اون خواستگارم خونه هم داشت ولی من نظامی انتخاب کردم .کسانی ک دانشگاه افسری میرن خیلی روی اخلاقیاتشون کار میشه همه چی پول نیس

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
ن بابا کی گفته اینجوریه😨😨

مامانم صبح شنیدم با زنای همسایه پچ پچ میکنه دیدم شیرینی برده که دخترمو پسر فلانی میخواد رسمی اومدن دعواش کردم اینا رو گفت😐

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان عصب کشی برای ما ۷۰ تومن در میاد آزاد ۸۰۰ تومن

خا دیگه چی از این بهتر؟؟؟؟؟

کاشت دندون ۳۰۰ تومنه براتون 

بعدشم چون دکترای خوبی داره همین کلینیک تون هزینه ویزیت نمیدین 

فقط پول دارو اونم یکمشو مزدین 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
مامانم صبح شنیدم با زنای همسایه پچ پچ میکنه دیدم شیرینی برده که دخترمو پسر فلانی میخواد رسمی اومدن د ...

😂😂😂من اگ شوهرم بیشتر میتونست پیشم باشه واقعا خیلی خوب بود دیگه وگرنه بقیه چیزا خوبه

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

خا دیگه چی از این بهتر؟؟؟؟؟ کاشت دندون ۳۰۰ تومنه براتون  بعدشم چون دکترای خوبی داره همین کلین ...

اره عزیزم اونم تو این اوضاع اقتصادی مملکت واقعا عالیه پول ویزیت هم یک سوم بیمارستان ارتش هم کلا رایگان

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اره عزیزم اونم تو این اوضاع اقتصادی مملکت واقعا عالیه پول ویزیت هم یک سوم بیمارستان ارتش هم کلا رایگ ...

خب بازم هی ناشکری کنین 😁

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
اون که نظامیه مزایای بیشتری داره مثلا ما هر هفته کارت غذا داریم برای رستوران خودشون یا کارت هدیه ای ...

برادر شوهر ابجیم هر شهری برن محل اسکانم دارن این خوبه

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
😂😂😂😂😂😂دوتا خواستگار دارم یه بازاری یه نظامی مامانم موافق بازاریه چون خونه ماشین داره و گفته هر ...

مامانت راس میگه کم پولی پدر ادمو در میاره. واقعا سخته همش درحال حساب کتاب باشی مگه اینکه بابای پولدار داشته باشه که دغدغه خونه خریدن نداشته باشین. وگرنه با این حقوق پس انداز کردن خیلی سخته

اگه نميبرتت شهر ديگه ، نظاميه رو قبول كن  ولي اگه رفتي ديگه برگشتت با خداست  ما الان شوه ...

سهر دیکس منکه دوس دارم ولی مامانم چون خواهرم خونش بندرعباسه میگه اون یکی رفت اونجا توم بری خوزستان خخ

خواهر مهم تر از همه دفترچه بیمه تون کلی ارزش داره  چی بهتر از اینکه هزینه دندون پزشکی براتون ۱ ...

واقعا درمانگاه جدا هم دارن پس زود عقد کنم دندونامو درس کنم😆😆😆😆😂

برادر شوهر ابجیم هر شهری برن محل اسکانم دارن این خوبه

واسه خواهر کوچیکم خواستگار نظامی اومد وقتی یه سری چیرا که به خاطر ابرو داری قبلا بهشون نگفته بودم گفتم کلا منصرف شدن.اگه خواستگار دیگه ت ویژگی بد خاصی نداره حق با مامانته. جای اسکان و بن غذا و خونه سارمانی و........ همخ اینا مگه چقد مبشه در سال تازه حق انتخاب هم نداری مثلا تو کل شهرای شمال فقط یه شهر

. کیش ابنقد مهمانسراش دوره که هر کب رفته فقط 1 تومن پول آژانس میداده.

اره گلم نظامیا مزایا بیشتر دارن ولی همیشه زندگیشون در یک سطحه اگه اهل ریسکی با بازاری ازدواج کنی و پ ...

زندگی اروم میخوام و از شغل بازاری خوشم نمیاد حالا هر شغلی باشه

منم تو همیچین شرایطی بودم اون خواستگارم خونه هم داشت ولی من نظامی انتخاب کردم .کسانی ک دانشگاه افسری ...

اره اینم یه خونش اجاره داده یکیش توش زندگی میکنه چون نزدیک محل کارشه