شنیدم حقوقشون کمه و شغلشون خطرناک راسته؟از زندگی با یه نظامی راضی هستین؟
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
عزیزم نظامی ها نه به حجاب کار دارن نه انقدر بی پول اند که نتونن نیازهای اولیه مثل خوراک و پوشاک رو ت ...
والا مامانم اینقدر گفته نگران شدم راستش از اون نظامیه خوشم اومد قدش بلند موهای مشکی سفییییید و خوش قیافه 😍مامانم اون یکیو پسندیده کارایی که زیاد انجام میدم میگه نمیتونی 😄
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=59112633]اگه مادیات برات مهمه باهمون بازاریه وصلت کن عزیزم خدانکنه ولی شاید یزمانی نظامیه ازلحاظ مالی ایده آل ...[/QUOTE
مخارجم در حد معموله ولی اینطور که مامانم گفت فک کردم قحطیه😟
والا مامانم اینقدر گفته نگران شدم راستش از اون نظامیه خوشم اومد قدش بلند موهای مشکی سفییییید و خوش ق ...
اون که نظامیه مزایای بیشتری داره مثلا ما هر هفته کارت غذا داریم برای رستوران خودشون یا کارت هدیه ای یا سبد کالا برای ماه رمضان و عید دارن یا وام میدن و خیلی کارای دیگه
اون که نظامیه مزایای بیشتری داره مثلا ما هر هفته کارت غذا داریم برای رستوران خودشون یا کارت هدیه ای ...
اره گلم نظامیا مزایا بیشتر دارن ولی همیشه زندگیشون در یک سطحه اگه اهل ریسکی با بازاری ازدواج کنی و پای سود و زیانش باید بمونی.اما اگه غربت برات سخت نیس و زندگی آروم بخوای نظامی سرماه بی دردسر حقوق میاد حسابتون
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
[QUOTE=59112633]اگه مادیات برات مهمه باهمون بازاریه وصلت کن عزیزم خدانکنه ولی شاید یزمانی نظامیه ازل ...
خب این آقای نظامی افسر نیرو دریایی ارتشه؟من از ارتش خبری ندارم ولی اگه برای آشنایی دیدیش خودش درباره حقوق و مزایاش میگه،بلاخره زندگی رو میگذرونن به خونه و ماشین هم دست پیدا میکنن منتها یکم دیرتر،اگه خواستگار شما با کشتی به سفر و...میره ببین طاقت دوری داری،اول از شرایط شغلیش خوب سردربیار،چون این شرایطای خاص امکان داره شما اصلا نتونی با شغلش و بود و نبودش کنار بیای حالا حقوق و قیافه بماند
لوازم یدکی ماشین داره و بوتیک داره و یه خونه اجاره ای