2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 8021 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پلیس؟

افسره دریایی

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
اره بابای من نظامیه حقوقش کمه

مثلا چقدره؟؟؟

بابابزرگ منم بود البته تو نظام قدیم 

الان ماهی  دوتومن اینا میگیره

عمه هام هم ماهی ۳۰۰میگیرن

البته خودشو باز خرید کرد

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

زن نظامی بودن صبرمیخواداگه داری بشو..چون تمام تعطیلاتی که مثلاهمه تعطیلن مث تاسوعاوعاشوراعیدفطررحلت امام وغیره ایناآماده باشن😒انتقالی داره دوری ازخانواده داره بعضیاشونم مث اونایی که زاهدان ولب مرزهستن خطرجانی دارن کلاشغل پردرسریه

منضبط هستن...اهل برنامه ریزی برای زندگی هستن.ادمای سالمی هم هستن.کلا چون خودم همیشه دوست داشتم پلیس ...

مهم تر از همه تناسب اندام دارن 😁

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
اره بابای من نظامیه حقوقش کمه

چنده

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
سپاه نمیدونم ولی ارتش کمه.ولی به نظرم سپاه بهتر رسیدگی میکنه به پرسنلش

اشتباه می کنی. دوستم شوهرش سپاهیه و یکی از فامیلاشون ارتشیه. اون می گفت حقوق ارتش بیشتره با اینکه درجه هر دوشون یکیه.

همسر منم نظامیه،ای خدارو شکر میگذرونیم،رفاه نداریم ولی در حد خودمون خوب داریم زندگی میکنیم

حقوقش چقده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792