2777
2789
عنوان

درد و دل🥲🥲🥲🥲🥲

118 بازدید | 3 پست

بچه ها من ۲۴ سالمه. ادمای زیادی ام تو زندگیم بودن. ولی هیچ وقت نتونستم عشقو اونجوری که دلم میخواسته تجربه کنم. پسرایی تو زندگیم بودن که خیلی دوستم داشتن و برام تلاش کردن اما من تو زندگیم از یکی دو نفر خوشم اومد که اونا منو نخواستن. برای همین خیلی قلبم شکسته و ناراحتم که چرا هیچوقت اون کسایی که میخواستم نشدن. اینم بگم اون دو نفری ک خودم خوشم اومده بود ازشون از اون پسرهایی بودن که چشم همه دخترا دنبالشونه ، یکیشون دوستم بود و پسر خوبی از اب در نیومد. یکی دیگه هم تازگیا بهش اعتراف کردم یک روز باهام بود و خوب بود بعد شروع کرد به بازی در اوردن دیر زنگ میزد ک من بهش گفتم چرا اینجوری میکنی؟ بعد گفت اره من پسر موندنی نیستم کلا بعد دوبارع حرفشو عوض کرد گفت تو عجولی و زمان نمیدی ، که در نهایت تصمیم این شد صرفا مثل دوتا دوست کنار هم باشیم. اینم بگم این پسر فاصلش از من خیلی دوره تقریبا ۱۵ ساعت و من تو مسافرت باهاش اشنا شدم و خودمم بهش گفتم ک ازش خوشم اومده، از طرفی فکر میکنم دوست دختر داشته باشه چون محاله پسر به اون جذابی سینگل باشه علی الخصوص ک لوازم ارایشی داره. بعد دیروز باهام خیلی خوب ومهربون صحبت کرد و گفت شب بهت زنگ میزنم اگرم نشد بهت پیام میدم و هنوز که هنوز چیزی نگفته! من میدونم ما صرفا دوستیم ولی این اذیتم میکنه که چرا هیچ ارزشی واسه حرفی که خودش زده قائل نشد و از طرفیم احساس میکنم من ادم بی ارزشی ام با اینکه هیچ مشکلی تو خودم پیدا نمیکنم ولی وقتی بهم بی توجهی میشه حالم بد میشه گریه میکنم و حالم بد میشه

واقعا کلافممم چیکار کنم🥲🥲🥲🥲

کااارما پس میدی ،چون پسرای زیادیو عاشق خودت کردی ولی تو نمیخاستیشون باید یاد بگیرین فقط با یه نفر باشین ولی میرین سمت کسایی که بهتون بیمحلی میکنن کلا حذب پسرای لاشی میشین ولی پسرای خوب و بامرام رو پس میزنین

🖤یکی از مهمترین راههای خوشبختی، حقیر شمردن مرگ است./ لوبون🕳️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کااارما پس میدی ،چون پسرای زیادیو عاشق خودت کردی ولی تو نمیخاستیشون باید یاد بگیرین فقط با یه نفر با ...

اره پس دادم . ولی گناه من چیه؟ مگه اختیار دل دست منه که از اون پسرا خوشم نمیومد؟