نوناnonaxsgivcduopbv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 252 عنوان برنج فریز شده 87 بازدید | 10 پست مامانم گذاشته برامون از قبل خودش نیست الانمن یکم گذاشتم رو بخاری فقط از اون سرد بودن دربیاد مزه فریز گرفته چیکارش کنم بهتر بشه مزه اش؟خودم وقت ندارم چیزی درست کنم 1404/11/03 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shanay96ترکیده عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 727 مگه برنج رو فریز میکنین؟ من حس میکنم خیلی بد میشه که هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز
هورام_ن عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 154 اول بذارید بیرون یکم یخش آب بشه بعد گرم کنید؛ اگر دوست دارید کمی زعفرون دم کرده بزنید
سیما298 عضویت: 1391/05/16 تعداد پست: 13579 باید میذاشتی تو دمای محیط خودش یواش یواش یخش باز شه گرم شه بد میشه
نوناnonaxsgivcduopbv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 252 مگه برنج رو فریز میکنین؟ من حس میکنم خیلی بد میشه که چون امشب نیست درست کرده برام فریز کرده،قبلا برنج رو فریز نمی کرد فقط خورش،برنج رو خودم درست میکردم یا قبلش خودش می پختخیلی بد شده😂 منم روی مزه ها خیلی حساسم
نوناnonaxsgivcduopbv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 252 باید میذاشتی تو دمای محیط خودش یواش یواش یخش باز شه گرم شه بد میشه اتفاقا از ساعت سه تا الان بیرون بوده باز شده من دیدم سرده نیم ساعت گذاشتم روی بخاری سرش رو بستمچکیارش کنم؟😖
بخار_نسکافه عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 53 چون امشب نیست درست کرده برام فریز کرده،قبلا برنج رو فریز نمی کرد فقط خورش،برنج رو خودم درست میکردم ی ... سلام بهمگی...من یکار دیگه میکنم، برنج آبکش شده رو که دمش نزدم بسته بندی میکنم میزارم فریز، هروقت منو دخترم یجا میریم که دیر میشه واس غذا واینا میزلرمش توی قابلمه با ته دیگ سیب زمینی با یکم آب وروغن وزعفرون میزارم دم بکشه وعاااالیه خداروشکر کیفیتش...
نوناnonaxsgivcduopbv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 252 اول بذارید بیرون یکم یخش آب بشه بعد گرم کنید؛ اگر دوست دارید کمی زعفرون دم کرده بزنید همین کارو کردم تقریباشاید گرمتر بشه رو گاز درست بشه مزش
نوناnonaxsgivcduopbv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 252 سلام بهمگی...من یکار دیگه میکنم، برنج آبکش شده رو که دمش نزدم بسته بندی میکنم میزارم فریز، هروقت من ... عه جالبه ممنونمثلا ما خودمون وقتی دیر میشه دمی میکنم
بخار_نسکافه عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 53 عه جالبه ممنونمثلا ما خودمون وقتی دیر میشه دمی میکنم خواهش عزیزم...نه تازه گاعی اوقات راحتم خداروشکر کبابشو ازبیرون میگیرم یا خودم سریع یچی مث سیب زمینی سرخ کرده وگوجه و....تا اون دم بکشه درست میکنم کنارش...خداروشکرعالیه اینکار.