2777
2789
عنوان

یه اشتباه بزرگ کردم

192 بازدید | 8 پست

اونم اینکه هیچوقت با پارتنرم قهر نکردم.یعنی اصلا نمیتونم باهاش قهر بمونم هر وقتم ازش ناراحت بودم بازم جوابشو دادم . و همیشه اون خودم بودم ک مجبورش کردم درباره اشتباهیی ک کرده حرف بزنه و درستش کنه

خودش معمولا بیخیاله حتی اگ من ناراحت باشم.کل روز عصبیه بیحوصلس بهونه میگیره اما بمن ک میرسه حاضر نبوده موضوع رو پیش بکشه تا دیگه ناراحت نباشیم.

در واقع بار درست کردن بحثها رو دوش منه وچون میدونه باهاش قهر نمیمونم هیچ عجلع یا تلاشی برای اروم کردن شرایط نمیکنه

دیشبم ناراحتی پیش اومد و از صبحه زده در بیخیالی با اینکه میدونه ناراحتم یجوریه انگاری هیچی نشده این درحالیه ک خودشم عصبیه

چیکار کنم این گندی ک زدم و بد عادتش کردم رو درست کنمش!!؟؟دوسدارم وقتی ناراحتم تمام تلاششو برای رفع ناراحتی بکنه ولی گشاد بازی در میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بار عاطفی رابطه افتاده رو دوشت این سری هرچقدرم دلتنگش بودی پیش قدم نشو بذار یه تکونی به خودش بده ببین اصلا ادامه رابطه براش مهمه یا از سر خوشی و بی مسئولیتی تو رابطه مونده

منم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه. فکر میکنم الان تنها روش همینه که فهر بمونی باهاش

🤕انقد لیلی ب لالاش گذاشتم لوس شده خیلی... بنظرم قهر کنم اونم قهر کنه

اگر وارد فاز پرنسسی شد بلاکش میکنم😐🤝

🤕انقد لیلی ب لالاش گذاشتم لوس شده خیلی... بنظرم قهر کنم اونم قهر کنهاگر وارد فاز پرنسسی شد بلاکش می ...

دیگه وقتشه به خودش بیاد. درسته میگی آدم خوبیه فقط همین اخلاقش بده اما اگه کنترل نشه بدتر میشه.

" بیا با هم حرف بزنیم، مثل خورشید با گل آفتاب گردون. تو برام بگی و من دورت بگردم... "