2777
2789
عنوان

ازدواج

472 بازدید | 39 پست

سلااام خوبین من با یه پسر دانشجو دارم ازدواج میکنم ، خیلی زبله برا کار کردن همش دونبال کاره اما خب کار ثابت نداره چون دانشجوعه باباش هم گفته اجار خونمونو میده . البته یه خونه اضافیم داره که میده دستمون . سربازیم داره منم میخوام ارشد بخونم . قراره 3 سال دگه عروسی کنیم. چکار کنمممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خوشحال باش که کاریه

تنهاش نزار

ان شاالله کار ثابت هم پیدا میکنه

خونه مهم ترین چیزه که حل شده

آه باران باران؛ شیشه ی پنجره را باران شست، از دل من اما چه کسی یاد تورا خواهد شست....

اگه اخلاقش خوبه و خانواده ش دخالت نمیکنن میتونه خوب باشع همراه باسختی های خاص خودش دیگه...

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بیشتر فکر کن باباش ممکنه بزنه زیرش اجاره رو نده بعدش میخوای چیکار کنی؟

والا همکلاسی ام هست و بهم علاقه داره.

والا بابا منم یه خونه اضافی داره و همش میگه برید خونه خودمون

هیچی خوشحال باش که کاریهتنهاش نزاران شاالله کار ثابت هم پیدا میکنهخونه مهم ترین چیزه که حل شده

سربازیش مونده. البته من خودم میخوام ارشد بخونم و 2سال طول میکشه اونم تو این 2 سال سربازی میره.

نمیدونم چه کنم

والا همکلاسی ام هست و بهم علاقه داره. والا بابا منم یه خونه اضافی داره و همش میگه برید خونه خودمون

هزینه های دیگه رو چی میتونه بده؟

مثلا چند تیکه از جهیزیه رو پسر باید بخره

عروسی بگیره

اینارو میتونه؟

ماشین داره؟

والا نمیدونم هنور شناخت ندارم

پس چطور داری ازدواج میکنی!!! وقتی پول نباشه اخلاقم نباشه یا خانواده ش بخوان دخالت کنن که دیگه واویلاااااا. حتما بشناسشوت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚