2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 39 پست
اینکه کار نداره هنوز حالا سربازیش که رفت میرهاستادمون میگفت من خودم میبرمش سرکار

الان که نمیخواید ازدواج کنید تا ارشد بخوای بخونی ۳سال طول میکشه اونم هم سربازیشو تموم کرده هم کار داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه های دیگه رو چی میتونه بده؟ مثلا چند تیکه از جهیزیه رو پسر باید بخره عروسی بگیره اینارو میتونه؟ ...

والا عقدمون که محضری. اما حلقه و.... میخریم

ما رسم داریم فقط تلوزیون و دوتا فرش و چندتا رخت خواب تشک با پسره. بقیش همهههههههه دخترررررر تازه دختر هم فرش و رختخواب تشک باید بده

عذوسی که گفتن میگیرن برام چندسال دگه.

ماشین هم پولش داره ....ولی باباش گفته فعلا نخر بزار کارت که ثابت شد بخر

والا عقدمون که محضری. اما حلقه و.... میخریمما رسم داریم فقط تلوزیون و دوتا فرش و چندتا رخت خواب تشک ...

نظر من اینه بمون سربازیش تموم بشه وضعیت کارش اوکی بشه بعدش عقد کن

پس چطور داری ازدواج میکنی!!! وقتی پول نباشه اخلاقم نباشه یا خانواده ش بخوان دخالت کنن که دیگه واویلا ...

منظرم اینه هنوز باهاشون زندگی نکردم. اما مامانش خیلی زنگ میزنه حالم میپرسه برامم کلی هدیه میگیره میفرسته .

همشم قربون صدقه میره😐

منظرم اینه هنوز باهاشون زندگی نکردم. اما مامانش خیلی زنگ میزنه حالم میپرسه برامم کلی هدیه میگیره میف ...

ببین یه مسأله مهم اینه که خانواده ش بخوان تو مسائل مالی کمک کنند راه برای دخالت هم باز میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین یه مسأله مهم اینه که خانواده ش بخوان تو مسائل مالی کمک کنند راه برای دخالت هم باز میشه

والا روز اول مادرش اومد خونمون گفت من حتی نگاه نمیکنم چه برای جهیزیه دخترت خریدی.....چون هرچی خریدی برای زندگی خودشونه و من کاری ندارم... راستش تا الان جوری رفتار نکردن که حس کنم آدمای مداخله گرین ولی خب.

والا روز اول مادرش اومد خونمون گفت من حتی نگاه نمیکنم چه برای جهیزیه دخترت خریدی.....چون هرچی خریدی ...

وقت بگیر. رفت و امد کن. برای عقد اصلا عجله نکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چشم قلب...البته 2 ساله دوستی پیش 2تا مشاورم چندین جلسه رفتیم..

خوشبخت باشی گلم. تونستی منم دعا کن..