ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه یه متن غیر رسمی انگلیسیه switch off میتونه به معنی روی از کسی یا چیزی یا بی توجهی کردن معنی بده اما اغلب در معنی خاموش کردن مثلا چراغای اتاق به کار میره توی حالت معمولش بستگی داره توی چه متن و جمله ای باشه
turn away به معنی روی برگرداندن میشه ولی یعنی واقعا روی برگرداندن! مثلا بگیم فلانی یه عکس ترسناک دید چهره اشو برگدوند اون ور بعضی جاها هم معنی منع کردن یا رد کردن از نظر محتوایی.. مثلا بگیم کسایی که بلیط نداشتن از سالن کنسرت بیرون شدن یا آن ها از ورود به کلاس درس منع شدن
یه همچنین حالتی.. نمیدونم خوب توضیحش دادم یا نه :") اگ خواستی برات مثال بزنم
اگه یه متن غیر رسمی انگلیسیه switch off میتونه به معنی روی از کسی یا چیزی یا بی توجهی کردن معنی بدها ...
ببین بازم معنی های دیگه میتونن داشته باشن.. بستگی داره کجا و چطور استفاده کنی کلماتو.. مثلا من خودم ادبی مینویسم حتی کلماتو از ساختار و مفهومشون در میارم و اونا رو وارورنه میکنم میبرم توی دنیای ادب و خیال.. بستگی داره :") ولی اگه کمکی خواستی میتونم کمکت کنم. از 6 هفت سالگی زبان خوندم.. بلاخره یه چیزی بلدم :")