2777
2789
عنوان

کیس مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 74 پست
یا مثلا واقعا روی نوع پوشش حساسم یعنی دختر اگرمانتو بپوشه واقعا خوشم نمیاد اگر موهاش بیرون باشه که د ...

خب به نظرم به مادر خواهر بسپار

دختر محجبه کم پیدا میشه

اول اینو بگم از ظاهر هیچ وقت قضاوت نکن من دوستی دارم پدرش نظامیه خانوادگی محجبه هستن خودش چادری ولی قبلا دوست پسر داشته چند مدت باهم بودن خانواده هم در جریانن

آدمی مثل تو از سادگی میره خواستگار چنین آدمی درحالی که فکر میکنه حوری العینن درحالی که از ظاهر نباید قضاوت کنی

اگر دختری هم دوستت داشته باشه بخواطرتت میتونه مراعات کنه

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

یه موقعی میبینی یه دختر از اول تو خانواده چادری و مذهبی رشد کرده ولی بعدا دیگه خودش میخواد چادر رو بذاره کنار

تو چی مار مبخوای بکنی اون وق؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به نظرم به مادر خواهر بسپاردختر محجبه کم پیدا میشهاول اینو بگم از ظاهر هیچ وقت قضاوت نکن من دوستی ...

والا اگر اینطوری هست که شما میفرمایید پس نمیشه دیگه اعتماد کرد بهتره قیدشو بزنم

یه موقعی میبینی یه دختر از اول تو خانواده چادری و مذهبی رشد کرده ولی بعدا دیگه خودش میخواد چادر رو ب ...

اگر با من باشه این اجازه رو بهش نمیدم تازه من خیلی حساسم دست و صورت دختر هم نباید معلوم باشه

والا اگر اینطوری هست که شما میفرمایید پس نمیشه دیگه اعتماد کرد بهتره قیدشو بزنم

نمیشه قیدشو بزنی

سعی کن چشم و گوش باز باشی

با دختره ساده ازدواج کنی

میبینی که...

اگر با من باشه این اجازه رو بهش نمیدم تازه من خیلی حساسم دست و صورت دختر هم نباید معلوم باشه

باشه دیگه چه خبرته

نمیشه قیدشو بزنیسعی کن چشم و گوش باز باشیبا دختره ساده ازدواج کنیمیبینی که...

خب مننمیتونم معیار های ذهنیمو تغییر بدم یا بیام با دختری بر خلاف معیار هام ازدواج کنم اینطوری هم غرور و هم شخصیت خودمو له کردم

نمیشه قیدشو بزنیسعی کن چشم و گوش باز باشیبا دختره ساده ازدواج کنیمیبینی که...

از یه بابت میترسم که اون دختر قبلا هزار کار کرده باشه ولی پنهان کنه و بعدا بفهمم 😑

خیلی موارد دیگه هست البته خودم هم به شدت چارچوب دارم مثلا الان یکسال و نیمه چای رو ترک کردم تا حالا ...

خب افرین به تو

ولی ی ذره شل کن

نه توی اعتقادات

توی افراط و تفرییط

باشه دیگه چه خبرته

خدا شاهده از چند ده جهت میترسم 🤔 دو الی سه مورد توی شهرمون مدنظرم هست اونا رو باید ببینماگر نزدیک معیار هام بودن اوکیه میتونم تازه بگم با خانواده شون صحبت کنن واسه خواستگاری