2777
2789
عنوان

کیس مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی نیست این تایپک صرفا نظر سنجی بود که اگر در آینده خواستگاری یا ... رفتم چطور رفتار کنم

تو فقط برو خواستگاری

حتما هم لازم نیست کمالگرا باشی بری دنبال دختر دربار!

اونی که در حد خودته برین خواستگاری دستت میاد

توی یه جلسه هم کار جمع نمیشه چند نوبت طول میکشه بفهمین بهم نیاین یاه

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

تو فقط برو خواستگاریحتما هم لازم نیست کمالگرا باشی بری دنبال دختر دربار! اونی که در حد خودته برین خو ...

نکته ای که هست من نمیتونم خواستگاری دختری که قبلا رل و اکس و دوست پسر و خواستگار داشته برم

تو فقط برو خواستگاریحتما هم لازم نیست کمالگرا باشی بری دنبال دختر دربار! اونی که در حد خودته برین خو ...

و هم چنین خیلی از دخترا خانم ها رفتار هایی داشتند مثلا حرفای رکیک میزدن خوب اینا رو نمیشه نادیده گرفت

و هم چنین خیلی از دخترا خانم ها رفتار هایی داشتند مثلا حرفای رکیک میزدن خوب اینا رو نمیشه نادیده گرف ...

اصولا دختری حرف رکیک نمیزنه

منظورت از این حرف چیه؟؟

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

اصولا دختری حرف رکیک نمیزنهمنظورت از این حرف چیه؟؟

یا مثلا واقعا روی نوع پوشش حساسم یعنی دختر اگرمانتو بپوشه واقعا خوشم نمیاد اگر موهاش بیرون باشه که دیگه بدتره